merhaba anlatacak hiçkimsem olmadığından içimi buraya dökmek istedim belki okuyan olur 5+3 hamileyim yeni öğrendim hiç sevincini yaşayamadım öğrendiğim günden beri kocam beni çok üzdü ağlattı daha öncede üzerdi ağlatırdı güçlü kalırdım hep şimdi çok çaresizim kocam bir kumar bağımlısı ayriyetten uyuşturucu bağımlısı daha çocuktan önce bana yapmadığını bırakmadı ben çok sevdiğimden ayrılamadım kendime söz geçiremedim çok fırsatım oldu ama yapamadım akıla gele bilecek tüm zorlukları yaşadım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra katlanamaz oldum bukadar vicdansız ve düşüncesizliğine hamile kalmadan önce gidecek evim vardı annem vardı babam vardı şuan onlar yurt dışında yanlarına gitmem imkansız gidecek boş bir yerim bile yok ayrılsam çalışmıyorum tek başımayım onunla aramız iyiyken cüzdanımda yada kartlarımda para olur bozuldumu aramız alır hepsini şuan bir kuruşum dahi yok ama dayanamıyorum bu şehirde sadece onun akrabaları var benim tek bir akrabam bile yok ne yaşadığımız ilde nede Türkiye’de hiçkimsesizim çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum tüm bu yaptıklarına rağmen yine düzelse yine affederim ama gittikçe kötüye gidiyor hiç çarem kalmadı bir işe girip bir yerde çalışmamda mümkün değil kendimi toparliyim felan yok yani yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal kaldım böylece şu hamile halimle açlıktan ağlıyorum evde artık kendi acıkınca yemek söyler bende gutumdan diyemiyorum bana yemek söyle felan evde hiç birşey kalmamış hiçbirşey almıyor eve normalde maddi durumumuz iyi ama ben alınca alırdım hem kavga ettipimizden beri bendede hiç para yok eve erzak dahi alamadım 1 tencere yemek yapalım diye oda almadı aç susuz oturuyorum ailesi bazen beni savunurdu şimdi inanmıyorlar artık bana daha neler neler var okuduysanız bana dua edin nolur hamile kadınların duası kabul olurmuş banada edin 🙏🙏