Mrvmrv-- Kızlar pazartesi doğumum var anneme kalsa kırkım çıkana kadar bende kalmak istiyor ama bense bir iki gün kalıp sonra gitmesi taraftariyim hem bebeğe alışmak hemde düzeni biran önce oturtmak konusunda sizce ne yapmalıyım
Duygumx Mrvmrv-- ya bence ztn ağrı sızı fazla yoksa kimsenin kalmasına gerek yok 40 a kadarda fazla bence benim doğumum iyi geçerse hiç kimseyi istemem bebeğimle vakit geçiririm
Kitapkurduuu Mrvmrv-- ben doğum yapalı 1 hafta oldu sezeryan olduğu için annem kaldı hanımda dün gitti evine eşim çok yardımcı oluyor ama annem gibi değil tabii ki doğum yapmadan bende sen gibi düşünüyordum doğum yapınca ben gitmesini istemedim
Mrvmrv-- Duygumx dimi birde evde başkaları olunca bebek ve babanın bağ kurması da biraz geç ve güç oluyor sanki etrafımda gördüğüm kadarıyla
Duygumx Mrvmrv-- aslında annen olunca Gine rahat olursun ama nebileyim o zmna kadar kalmaya gerek yokki arada bir görmek istiyorsa gelsin. İnşallah doğumun kolay geçer 🌺
hayatisigi Kitapkurduuu benim de 3. Günüm kayınvalidemde kalıyoruz sezaryenliyim kendime bile bakamıyorum o olmasa biz asla idare edemeyiz şahsen 1-2 ay kalmayı düşünüyorum çok zor yoksa bizim için. Allah yardımcımız olsun
Kitapkurduuu hayatisigi biraz toparlanınca o kadar da kalmak istemeyeceksin canım. Ama tabii ki kendini nasıl rahat ve huzurlu hissediyorsan öyle yap 💜