xbebegimx Meftunkengil fitil olark kullaniyorum biraz uyku harici yan etki yasamadim. Ama hap olarak cok yan etki yapiyormus
Sila66 Meftunkengil agızdan alıyorum ılk zamanlar bas donmesı oluyor,denge bozuklugu,uyku ,halsızlık oluyor ben alıstım herhalde hıc bırı yok suan ama ılk basladıgımda baya yasamıstım😄
sevaldqn1 Meftunkengil aşırı uyku halsizlik baş dönmesi yapıyor onun dışında başka birseyi olmadı bende
Ayse5100 Meftunkengil kullandım ama gereksiz boş yere hicbi sıkıntım yokken muayene bile etmeden ağız yoluyla bu ilacı yazdı bana daha 6 haftalık hamileydm kese göründü bebeğin kalp atışını dinlicektk 7.haftada ama bu hapı verince bida o doktora gitmedim bende 24 saat kusma bulantı uyku baş dönmesi her yemekten tiksinti yaşadım 3 gün kullandım 3 gün sonra bıraktım 2 haftada anca toparlandm
Geldefor Sila66 bende fitil olarak kullanıyordum fakat enfeksiyon yaptı doktorum ağızdan alabilirsin dedi ilk aldığımda aşırı baş dönmesi yaptı bende fitil olarak devam ettim ağızdan alsam aşılır mıyım ki ya enfeksiyonda çok kötü ağızdan da sıkıntı 😞😞😞
H88 Bende ağızdan alıyorum Bayadır biraz bulantı ve uyku yapıyor hatta 20.haftaya kadar kullanıcakmışm 11+3teym
Mine9166 Haticeozturk 13. Haftaya kadar fitil olarak kullandım mantar olunca hap şeklinde almaya başladım. Başlarda baş dönmesi yapıyordu gözlerimi açamıyorum. Şimdi alıştım yan etki yaşamıyorum.
Shibalba Meftunkengil Bende uzun süre ağızdan aldım, sonra başka bir Dr gittim Ağızdan almayı yasakladı, fitil olarak kullanmaya başladım. Tüm şikayetlerim gecti😇