Fik Katarlı bir tanıdığımız var da o yapılır sorun değil dedi de bir sorun olurmu ? Bilgisi olan veya yapan var mı dalga geçerek cevap verip kırmayın lütfen alıngan dönemdeyim üzülüyorum valla uyarayım 😅
Mrsfly Fik yeşil kına kullancaksan sorun olcanı sanmıyorum ama hint kınası denilen siyah kına ise onun içinde çokca kimyasal var. Ha bide kokusu gebelikte rahatsız edebilir belki.
Laleozkan_09 Fik bilerek kına yakanlar da var. Kimisi de der ki bebeğimin tırnakları doğunca kınalı olsun diye kına yakarlar. Bebeğin tırnakları doğunca kınalı doğarmış. Ne kadar doğru ya da yanlış bilmiyorum tabi.
handeserdes Fik kına, bitkisel bir şey diye biliyorum. zararsız gibi düşündüm ama en doğrusunu doktorunuz bilir tabi. ben olsam doktora danışmadan kullanmazdım.
Fik Duygumx ya hani saç boyası yasak diyorlar ya ondan bir şüpheye girdim 😅 katar dan getirmiş kınayı 😀 süslü püslü deneyecek Hint kınası gibi düşünün nxmcmcm bende hep istemişimdir yaptırmak
Mrsfly Fik yani benim bildiğim doğal kına yeşil renkte ve kırmızı çıkar yakınca onun dışında olanların hepsi kimyasal ile renklendirildiğini biliyorum. Bilemiyorum artık o kişi nasıl bişeyden bahsediyor.