Tugcetokgoz Selam kızlar Bayrampaşa kolan hastahanesine giden yada yakını orada normal Doğum yapmış olan var mı bilgileriniz tecrübeleriniz nedir acaba ??? 🤔
Tugcetokgoz ozlemkrts hmm anladım canım benim diğerleri normal bunu da normal düşünüyorum nasipse o yüzden Doğumda ebeler çok önemli
Tugcetokgoz ozlemkrts banada bir arkadaş tavsiye etti 1 ay önce Doğum yaptı Sezaryen Doğum yaptı 2 gece kalmış bebeğin tüm testleri falan 2400 Ödemiş çok temiz dedi ama emin olamadım bilgisi olanlar vardır herhalde
Mum56 Tugcetokgoz İstanbul'da Siirtliler Fatih ve şişlide bulunuyor genelde 😁 Siz kaç haftalık hamılesınız
Tugcetokgoz Mum56 aynen Fatih’te yerleşmiş durumdaydık iş yerimiz halen orda kayınvalidemlerde orada ben Bahçeşehir’e taşındım 😊7 haftalık 4 üncüyü bekliyorum bir siirtli Arap eşi olarak 😂
Mum56 Tugcetokgoz Allah hayırlı uğurlu etsın ınsAllah banada dua edın benm Doğum yakın ve sancılarım oluo 34+1 ben sezeryan Doğumu düşünüyorum agrı eşiğim çok düşük olduğundan 😊
Seresozge Ben kolana murat öztürke gidiyorum. Ama normal doğum düşünüyorum. Yani saati belli olmayacagından ebeler doktordan daha önemli. En son sordugumda zam gelmişti 2000 sezeryan 1500 normal dogum