Selin356 Halsizlik uyku hali üşüme bazen sıcak basması, baş ağrısı kolumu kaldırmaya halim olmuyor ağzımın tadı bi degısık ne zaman geçecek 🙏
ikiprensannesi__ Selin356 19+4 haftalık hamileyim hala böyleyim ya halim yok sürekli uyumak yada uzanmak istiyorum sadece kusma felan yok ne zaman geçecek bilmiyorum
busrayavuzmucize Selin356 Normal canm umarım uzun sürmez benm gibi 19+4 oldum hala halsizlik mide bulantısı devam ediyor 😵💫😵💫😵💫
Selin356 ikiprensannesi__ bende aynı canım hep keyıfsızım yatma isteği halsizlik var kusma yok ama acıkıyorum yeyınce de miğdem rahatsız oluyor ekşiyor
Selin356 busrayavuzmucize hadi ya 🙄 ınsallah geçer bir an evvel ne yedıgımden ne içtiğimden bısey anlıyorum canım hıcvısey yapmak istemiyor
zynpkrhsn1 Selin356 Ben de 9. haftadayım hicbirbis yapmak istemiyorum hep yatasim var ruh halim cok darlaniyor hep moralim bozuk sabah ve aksamlari midem bulaniyor ne yersem cikariyorum agzimin tadi hic yok saman gibi cok zor umarim gecer
buusur Selin356 aynı beni anlatıyorsunuz sabah akşam bulantı iştahsızlık halsizlik sürekli uyuma hali elim kolum kalkmıyor mide yanması normalde hiç ısınamayan ben elim ayaklarım yanıyor sıcaklar basıyor sanki vücudum kırlıyor herşeyden tiksindim herkes herşey kokuyor kendimden sıkıldım bu hasta modumdan😪🥲