AYNURBALTA Midem çok kötü ilaçlar fayda etmiyor düşük tehlikem var diye progestan kullanıyorum bu daha da beni mahvediyor yardımcı olacak var mı?
Sahdormommy AYNURBALTA geçmiş olsun aynı durumdayım canım midem çok bulanıyor tuzlu yiyecekler biraz iyi geliyor ama iştahımda yok progestan zaten mahvediyor
Moon_light AYNURBALTA rennie duo kullaniyorum hafifletiyor ama sonra yine basliyor. Ikinci gebeligim ve sunu ogrendim bir caresi yok dogana kadar cekicez 😕
Mrsfly AYNURBALTA gaviscon kullanıyorum canım. Ah o progestan yok mu, kabuuuus… ben tuzlu patates yiyorum işe yarıyor, iki yastıkla yatıyırum. 7 den sonra yemek yemiyorum.
AYNURBALTA Sahdormommy iki yudum süt içip tekrar olana kadar devam ediyorum biraz iyi geldi tuzlu seyler pek canım yemek istemiyor sizin kaç haftalık
Mercimekin-annesi44 Moon_light ölçek olarak ne kadar içiyorsunuz acaba bende aldım ama ne kadar içmem gerektiğini sormayı unuttum
Sevde- AYNURBALTA yarım bardak ılık ya da soğuk süt içtimmi rahatlatıyor beni🙏 gaviscon soda felan işe yaramıyor😵💫