damlaguneyerii Herkese selam bugün 20+3 olduk ama hala karnım çok büyük değil , bu bi sorun mu? Canım sıkılıyo bu duruma ya benim
Eksijelibon damlaguneyerii bende 20+3 üm kimse hamile demez. İç karnım genişmiş. Bence sorun değil zaten istesekte istemesekte büyücek. Geç ağırlaşırız , geç büyür , az çatlarız öyle düşün. Bebekler iyi olduktan sonra ona takılma kuzum
Mr29 damlaguneyerii 20 haftalığım bende.Dışardan gören hamile olduğumu anlamıyor bile hiç yok sanırım iç karnımız geniş olduğu içinmiş öyle diyorlar genelde 🤷🏽♀️
Ozge56 Eksijelibon Eksijelibon bildirim kısmında foto yukle yaziyor oraya yükle sonra kopyala buraya yapıştır
Ozge56 Duygumx bencede o yüzden ama kişiye göre değişir bence. Benim ablamın tek gebelikte aynı benim gibi karsilaştiriyoruz aynı dediğiniz gibi 20 den sonra hizlaniyormuş
Miracaslan damlaguneyerii 3 çocuğuma hamileyim 21+3 diğer iki çocuğumda 6 aya kadar sadece 1 kilo aldım 3.gebeliğimde daha 5 aylığım 7 kilo aldım beni gören hamile değilim sanıyor tesettürlü olduğum için gizliyorum ama göbeğim çıktı bunda🤗
ozlem20233 damlaguneyerii çok normal benim normalde daha çok gobeğim vardı hamile kaldıktan sonra 10 kilo vermiştim 😂hiç yok gibiydi artık 20 den sonra ben almaya başladim son iki ay kala aşırı alıyor insan takma kafana