Mucizemgeldi İkili test sonucunda ferra beta HCG kaç çıktı sizin ve papa a gibi birşey var o kaç çıktı lütfen acil ??
Mucizemgeldi Grafik görünmüyor bende canım birde ben atamıyorum ki.. sadece e nabiza girdim karşıma böyle çıktı papa ve diğeri işte ne demek
Sm135 Mucizemgeldi grafiğe göre yorum yapılıyor canım bu şekilde birşey söylemek imkansız ama benim Papaa 0,74 Hcg 80’1
Zmraemr Mucizemgeldi bu değer tek basina bir şey ifade etmiyor .Grafikle birlikte değerlendiriyor Dr çünkü.Ense kalınlığı olculurken normal çıktıysa endişe etmeyin
Hlycsr91 0.68 dedi ense kalınlığı bize, inşallah herkes güzel sonuçlar alır, çok merak ediyorum sonuçları ama 1 hafta dediler 😫
cansuugur-35 Doktorunuzdan grafik isteyebilirsiniz ki zaten doktorun size bu konuda bilgi vermesi gerekir. Herkeste degisik cıkıyor sonucta
Mucizemgeldi Sm135 doktor şimdi mesaj attı sizinki gibi olan daha çıkmamış bu değilmiş bu beta HCG imiş yanlış anlaşılma bakalım kaç çıkacak. Sizin ki neden riskli umarım sorun yoktur bebişlerde rabbim bağışlasın içimizi ferah tutalım bir hafta sonra çıkacak benim
Sm135 Mucizemgeldi benim 1:143 çıktı sonucu riskli down sendromu riski var. Fetal DNA yaptırdım canım. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz🙏
Mucizemgeldi Sm135 kaç olması gerekiyor ki bu sonucun umarım bir sorun çıkmaz bebişinde canım. Fetal DNA nasıl yapılıyor doktor mu istedi
Sm135 Mucizemgeldi doktorum aslında en başından istemişti çünkü ikili de sıkıntı olmasada bebek sağlıklı doğacak diye birşey yok dedi ama ben yine önce ikiliyi yaptırmıştım. Bir tüp kan alınıyor ve yurtdışına gönderiliyor canım