Pamukasln Alis-sss 37 de gün aldik bizde 26 nisan çarşamba 38+2ye gun verdi Sağlıkla kavussmussnz ne güzel ağrılarınız mi başladı erke n geldi
Ahsenkhrmn Kızlar doktorum 27 Nisan gel tarih verelim demişti ama benim biraz ağrılarım oluyo artık ara ara özele gidiyorum daha erkene gitsem bana randevu ve nst verirlermi randevuları dolu gözüküyo şuan
btllsk Zmraemr Ne güzel iki kız kardeş çok şanslılar 🥰 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım 😍
MelisBerdo Duygumx 35+3 teyiz bana henüz gün verilmedi. Acaba benimle aynı gün olanlara gün verildi mi
sezinnnnnpr MelisBerdo 35+2yim bende, pazartesi günü doktora gideceğim, gün verecek. Ben seçim öncesi olsun istiyorum ama bakalım kısmet.
Eliff35k MelisBerdo bende 35+2 gün de verilmedi daha doktorum doğumla ilgili konuşmuyor bile :) Nst giriyorum kontrolde gayet düzenli çıkıyor 37 hafta da kontrolüm var 5 Mayıs o gün belli olur diye düşünüyorum
Findikaltinim AsyAyse aynıyız sizinle benim de 22 Mayısta 40 haftam doluyor ama sezaryen olacak nasipse.
MelisBerdo Eliff35k umarım benim de nst de her şey normal çıkar ilk kez 36+0 da gireceğim nst ye ne kadar uzun kalırsa bebekler o kader iyi
Sla8995 Duygumx tam 35. Haftamda gun vermişti doktor . 38+2 de alacak 4 Mayıs günü. Umarım durur bekler korkuyorum son zamanlar yaklaştıkça 🫣🤭🤭
Duygumx Sla8995 şuan kaç haftalıksın canım yarın görüş günüm inşallah gün verir çok az kalmış sana sağ salim kucağına alırsın inşallah 💙