Mysterons Duygumx 37+1de gün verdi doktorumuz. 38+6da 24nisanda hayırlısıyla kucağımıza alıcaz kızımızı.
Pamukasln Alis-sss 37 de gün aldik bizde 26 nisan çarşamba 38+2ye gun verdi Sağlıkla kavussmussnz ne güzel ağrılarınız mi başladı erke n geldi
Zeynep_Krhsn Duygumx Benim şuan 37+2 doktorum iki kontrol önce tahmini 2 Mayıs demişti geçen hafta netlestirdik 2 Mayıs sabah 8 buçuk yatış verdi pazartesi kontrolüm var bakalım 🥹💙🫶🏻👶🏻
Eviss4594 Zeynep_Krhsn benim de 37+0 oldu. 2 Mayıs a 38+3 de sezaryen günü verdi doktorum. Biraz kasiklarim agriyo gibi inşallah gününden önce gelmez
dk13 Zeynep_Krhsn bana da salı günü için gün verildi ama yatış falan demedi direkt ameliyat salonu kapısında bekle dedi
Zmraemr Duygumx ben de 35 haftalıkken gittim ama henüz vermedi iki hafta sonraya çağırdı o zaman verecek.Ama sezeryan öncesi kan, ekg,anestezi uzmaniyla görüştüm. O işlemleri yaptırdı
Sevilay_1 Duygumx pazartesi günü olucaz inşallah bizim 36 dan öyle bi konuştuk ama kesin olarak 37+4 de belli oldu daha geç düşünüyordum daha erken oldu
Aminelianneli Busra012 bizde 35 haftalık olduk bugün bizede 16 Mayısa verdi ☺️ Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻