Nurse2018 Arassimo maya yı yabancılar da kullanıyor canım ben olsam koymazdım tabi senin fikrin saygı duyuyorum
Arassimo Nurse2018 maya deyince aslinda direk insanin aklina hamur mayasi geliyor ama anlamina baktim hic onu yazmamislar guc bilgi iktidar para felan gbi anlamlari var isim ozellkleri de hosuma gitti
Gizemgizemm @Arassimo bizde alya koyacaktık ama son 1 yıldır çok fazla var diye vazgeçtik Ada koyduk prensesimizin adını 🥰
Arassimo Gizemgizemm evet gercekten cok koyuldu ben de ondan dolayi yani sinifinda iki uc tane alya bile olabilir ilerde😊
Eceee Arassimo Yazdıklarınızdan benimde en çok beğendiğim maya 🥰 ben de Lidya koymayı düşünüyorum 😍 anlamı da güzel ve soylu kimse demek 🥰
Arassimo Eceee tesekkurler evet tatlis kibar bir kiz ismi gbi sanki maya🥰 lidya da cok guzel aslnda soylenisi felan da hos☺️
Nurse2018 Arassimo canım ben çok izlerim yabancı film dizi de oralarda gördüğüm için söyledim evet Türk anlamı olarak bakınca güzel isim 😊
Nurrr_33 Arassimo yeni evlendigimde internette birinin bebeğinde görüp ahh ne güzel deyip iç geçirmiştim okadar hoş kibar gelmisti ki kulağıma 🥰🙏