Hasretnfs Yanlız değilmişim🥵 çok Minos oldukları kadar çok acımasızlarda fena acıyor bazen sjjsjssjjd hep varolsunlar ama♥️
Simmgee Bizde 34 haftaligiz benimki ters duruyo kafasini kalbimin altina dogru sokuyor resmen nasil da rahat ediyor anlam veremiyorum 😁
Papiiii NE02 aynen degisiyor degisdigininanliyorm icimde pozisyon degistiriyor sadece yani tekme olunca biliyorm burasi ayak diye yoksa diger halde kafami popomu bilmiyorm ama sert oluyor cok popodur diye dusunuyorum
meric_2 36 dayım ve o popo muhabbeti beni öldürüyor. Birde ayaklarını göbek deliğime yakın bir yere dayıyo ve mahfoldum ya 😅Busel
Ikioglusannesi Papiiii 2. Gebeliginde sonuna geldim sayılır 2 sinde de senin durumunu yaşadım ama bi sorun teşkil etmiyor
Papiiii Ikioglusannesi yaa😂😂bende sorun olucagini sanmiyorum zaten bebisler yaramaz acaba doguncada boylemi olucak
Papiiii Betul_1 kiz bende geliyor saga cikiyor solu unutuyor solu hic sevmiyor kizim ya😂😂oyle sagdan cakdirmadan imkan olsa sirtime dogru gidecek yaa hep arkamda hiss eduyorum resmen