sema1759 öncelikle çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım dün özel doktora gittim hem karından hem vajinadan baktı normalde 9+3 haftalık olmam lazımdı devlette bana geç döllenme 2 hafta geriden geliyorsun dediler ama dün ki doktorum hayır öyle birşey yok geç döllenme değil kese büyümedi durmuş 14 mm kesen dedi bebeği de yolk kesesini de göremedi ve kesenin etrafından çok fazla kanama alanları olmuş zaten 3-4 gündür lekelenme tarzında hafif kanda geliyordu doktor boş gebelik bu dedi vücut bunu kendisi atmaya çalışıyor rahimdeki kanama alanları bu yüzden dedi bekleyelim kendisi atsın benim tavsiyem bu müdahale etmeyelim dedi bir test adı verdi bunu devlette yaptır iyice tescilli emin olalım dedi aslında herşeyden çok emin de işte yinele bakmadığımız nir durum kalmasın içinizde nir şüphe dedi bende Salı günü aldım devlete
randevuyu gidicem o testi yaptırcam onun sonucuna göre özeldeki doktoruma yazıcam oda asonuca bakıp bana ne derse onu yapıcam ama kürtaj yapmaya gerek yok vücudun atıyor dedi. Biran önce atılsın ki yoluma bakayım bende diye düşünüyorum artık çok üzüldüm ilk gebeliğimdi böyle kötü bir tecrübe yaşamak çok üzücü oldu ama vardır bundada bir hayır içini ferah tut canım en azından doğal yollarla hamile kalabiliyoruz ve bir sonraki gebeliklerimiz %99.9 sağlıklı oluşup gelişecek Allah’ın izniyle,Doktorum öyle söyledi. Ben doktoruma diycem sonuca göre hap falan bir şey yazsın adet kanamasını ve düşüğün daha erken başlaması için.