Ulvana Hanımlar bebek çok hareketli olursa akıntıda çokmu olur.? Bende akıntı vardı 20 haftalık olduk bu gün çok hareket ediyor ve çok akıntım oliyu. Bide büyük tuvaletiniz gelince sizdede akıntı çokmu oluyor?
Mhtpflz Ulvana benim gebeliğin başından beri var hiç kesilmedi şuan 33 haftalığım doktora sorduğumda normal dedi ama siz ihmal etmeyin bi baktırın ama hareketle bi ilgisi yoktur
Ebrualttuntas Ulvana bende de akıntı çoğaldı sonlara doğru. Doktor fitil verdi. Genital bölge florası bozuluyor Gebelerin 3te 2sinde olur normal dedi
Blm26 Ben de 30 haftayim. Bebişim de hareketlendi artık ve akıntı çok oluyor doktora söyledim normal dedi bir tane ped önerdi onu aldım kullanmaya başladım bugün. Bakalım faydası olacak mı?
Ulvana Blm26 sağlıkla inşallah ben neden oldu bilmiyorum amma bu gün çok hareket ediyor ve çok akıntı ediyor
Cey_Cey_ Bende 20+5 im ilk günden beri var hareketlenmesini tam 20 de hissettim bence hareketle alakası yoktur
12Hilal12 Bende 32 haftaligim gebeliğimin başından beri akıntım oluyor bazen yoğun bazen az değişebiliyor ve normal karşılanıyor
Ulvana 12Hilal12 evet bende normal karşılıyorum amma bu gün biraz artdı biraz çok hareket ediyor belki ondandır diye düşünüyorum
Ulvana TomrisHanim ben 16 dan beri hiss ediyorum bu gün biraz çok kıpırdadı.sağlıkla inşallah hepimiz
TomrisHanim Ulvana Allah rahmet eylesin benim daha var sanırım hissetmeme karın kaslarımdan dolayı olabilir hissetmemem birde ilk gebelik ya geç olur bekliyorum ya 😂
Havuc Bence hareketle alakası yok ben 36. haftamdayım çok hareketli ve akıntım çok fazla ama idrar yolu enfeksiyonum ve mantar var ondan dolayı akıntıların dedi doktor regl olmadığımızdan dolayı temizlemiyormuş