bebekananas Kızlar merhaba doktorum normal doğum gibi gözüküyor ve bebek normal doğum pozisyonunu almış dedi Allahtan bir mani çıkmazsa normal doğum olacak inşallal . 31 haftalık olduk vakit de azaldı sizce şimdiden sguata pilatese ve yürüyüşlere başlamanın çok faydasını görürmüyüm yoksa erken mi henüz teşekkür ederim şimdiden
selinsmother bebekananas yürüyüşlere başlamak derken günde yarım saat yürünmeli zaten diğer yapıcağınız şeyler içinde 35-36yı beklemelisiniz
Gkcngkc bebekananas 28. Haftadayız ,16. Haftadan beri pilates yapıyorum bir saglık probleminiz yoksa yapabilirsiniz zaten yürüyüşte aynı sekilde , erken değil gec bile sayılır :) kendinizi aşırı derece zorlamayacak seyler yapabilirsiniz
Bet1 bebekananas doğum için olan özel hareketler için bence biraz erken ama zaten yürüyüş riskli bir hamilelik gecirmiyorsaniz hep yapılması gereken bir şey. Diğer hareketler için bence biraz 35 in dolmasini bekle 🌸
Cikoleyla bebekananas geç bile kalmışsını, squat pilates vs bunlar doktor yasaklamadığı sürece güvenle yapışır 12. Haftadan sonra, ben de yapıyorum, 39. Haftadayım. Doğum hormonal bişe, hareketlerle başlamıyor, bebek oksitosin salgılayınca başlıyor
bebekananas selinsmother 6 bin adım atıyorum ama çok yorgun hissettiğim için tamamlayamıyorum 10 bine bu adım yeter li midir
bebekananas Gkcngkc teşekkür ederim takip edebileceğim bir kanal var ki pilates ile ilgili kendi kafama göre yapmak istemiyorum
Busel bebekananas 37de başlattı doktorum benim. Yürüyüş hergun yapılması gereken bisey zaten de diğer yapılması gerekenler için çok erken daha
bebekananas Busel 1 haftadır başladım günde 6 bin adım ama inanılmaz yoruluyorum hiç dermanım kalmıyor
Cikoleyla bebekananas olmaz, yoga grubum var, her haftadan kadın var. Sürekli squat basıyoruz. Aynı hareketleri yapıyoruz beraber. Açılma öyle kolay olan bişe değil. Vakti geldiğinde bebek geliyor, öyle olsa instagram da : marine_fit_geneve sayfasındaki kadın doğururdu
Zbzbzb Yürüyüş squat Pilates için geç bile. Bunlar erken doğuma sebep olacak şeyler değil ki bedeninizi normal doğuma adapte edecek şeyler.