Zeynoym dolunayes yok canım kırmızıda değil ağrıda yok kesildi şimdi neden olur bi fikrin var mı ? Siz kaç haftalıksınız
dolunayes Zeynoym yerlesme canim 3 aya kadar da olabilir benim 4+4 de oldu arkadasimin 6 da takilma kan olmadikca normal yerlessin bebisiniz
babyasyanil Benimde aynı haftada olmuştu progestan fitile başladım canım hala devam ediyorum ihmal etme
Tubaut Zeynoym bende yaşadım doktora gitmeniz lazım en azından kese etrafında falan bir kanama var mı ona bakar progestan falan kullanmanızı isteyebilir
Asdfgh_jkl Zeynoym bende 6 haftalığım 3 gün, günde bir kere sabahları kahverengi leke geldi. Iki gündür yok kesildi randevum bugündü ne olur ne olmaz dedi ilaç verdi. Kesede sorun görmedi kalp atışını gördük çok şükür 😇😇😇🧿🧿🧿🧿
Gamzeee10 Korkulacak hıc bır sey yok eğer kırmızı renkte değilse doktor normal yerleşme kanaması dedi zaten kesiliyor merak etme benimde 2 düşugum oldu dıye görünce korkup gitmiştim hıc problem yok kırmızıya dönmediği sürece dedi
Zeynoym Gamzeee10 çok şükür bişeyiniz yokmuş sizinde 🙏🏽 yok kesildi hemen kahverengi akıntı ağrı sızı yok ama insan korkuyor