Asu33 Marguerite Cnm ben dün 2.dozu vuruldum ilkinde de bunda da bi rahatsızlığım olmadı çok şükür sadece ağrıdı o kolum üstüne yatmamaya çalıştım
Minnosunannesi Marguerite ama aç karna okduysan belki yapmış olabilir benim hemşirem Karnının tok olduğuna emin işin diye çok vurguladı
Marguerite Bende sabah vuruldm henüz bir sıkıntım yok aslnda kızlar ama 3 sene önce vurulduydum o zaman olmuştu olursa diye korkuyorm şimdi huzursuz oldm umarm olmaz aslnda tetanoz çarpıntı yaparmı bilmiyorum ama o gün kuduzla beraber vurdulr belki iksi aynı anda diye oldu emin değilim😐 birde tek doz yaptıranınız varmı aranızda kızlar yada yaptıracak olanınız ben üç yıl önce vuruldm diye tek doz dediler ama korurmu güvenemiyorm😐 Esraevrn melegimibeklerken Minnosunannesi Minnosunannesi Asu33
Esraevrn Kızlar bi yan etkisi olsa o an etkisini gösteriyormuş zaten ben sormuştum doktoruma endişelenmeme mi söylemişti
ebrusrkn hlyagl 20 . Haftada ve 24. Haftada 2 doz olmak uzere vuruluyor anneyi koruma amacli bebekle alakasi yok demisti hemsire
ebrusrkn Tetanoz un yan etkileri insandan insana degisiyor kiminde agri carpinti ates yapiyor kiminde yapmiyo bende hicbi sekilde agri olmadi 2 tetanoz vurulmama ragmen 😊