Mothertea Sabahtan beri sağ kasığıma keskin bir sancı girip cıkıyor normal mi acaba 2ci gebelik ama ilkinde böyle yaşamamıştım 🙄🙄 korku sardı bi beni
Nurkarya Mothertea benim ilk gebeliğim ben biraz erken öğrendim hamile olduğumu şu an 5+3 ben 4 haftalığın başında öğrendim ve aşırı derecede ağrı vardı şu an da var bel ve kasık karın ağrısı bence normal kız kardeşimde hamile 9 haftalık onda bile var
sevaldqn1 Mothertea normal canım korkma yat dinlen çok yeni olduğu için olabilir benimde öyleydi yavas yavas geciyor
Snnaadayi @Mothertea rahim hızlı büyümeye başladığı için oluyormuş bende aynı şeyleri yaşadım genllikle ilk üç aylık ve son üç aylık dönemlerde yaşanıyor ben 31.haftaya girdim bı süredir yine aynı şekilde ayağa falan kalkınca sağ kasigima ağrı giriyor
Mothertea Snnaadayi canım ben ilkinde hiç yaşamadım sonuna doğru da olmadı şimdi olunca merak ettim normaldir o zaman unutmuşum herşeyi 🥰
Mothertea sevaldqn1 oğlum var 2.5 yaşında dinlenmek hak getire canım ya saniye durmuyor aşırı ağrı giriyor karnıma onu kucağıma alınca bazen. Mecbur kalıyorum almaya dikkat etsem de nasıl gecicek bilmiyorum şu ilk trimester bir geçseydi
Silakykr_ Bende 6 haftalık gebeyim kanamam oldu ve şuan her tualete gidip selpakla sildiğimde kahverengi leke geliyo napmam gerekiyo sizdede oldumu normalmi çok korkuyorum
dolunayes Silakykr_ kanama kirmizi kansa git iki gun once gittim. Ama kahve leke normal 3 aya kadar dedi doktorum