ikibebeanasi Grsost çıkıntı çok bariz gibi 😊 ama 12haftadan önceyse malesef çıkıntı da yanıltıcı olabiliyor.
Grsost beyzacmvrc Bacaklarının arasındaki çıkıntı omurgasına pararalel mi sizce :) çıkıntı omurgaya paralelse kız oluyormuş. 30 derece ve üstü açıyla yukarı bakıyorsa da erkek oluyormuş nub teorisine göre :)
Grsost Denizinci Bacaklarının arasındaki çıkıntı omurgasına pararalel mi sizce :) çıkıntı omurgaya paralelse kız oluyormuş. 30 derece ve üstü açıyla yukarı bakıyorsa da erkek oluyormuş nub teorisine göre :)
beyzacmvrc Grsost bence erkek bu 😊 pek kordona da benzemiyo bacak arasındaki. Doktorun tahmin yapmadı mı Bana da 11+3 de sanki çıkıntı var erkek gibi demsiti ama 14+3 de kesin kız dedi daha da değişmedi
Grsost beyzacmvrc bu fotoğrafa kız dedi doktor :) o çıkıntı kızın klitorisiymiş omurgasına paralel durduğu için. Bana pek paralel gibi gelmedi ama :)
Grsost ikibebeanasi bu fotoğrafa kız dedi doktor :) o çıkıntı kızın klitorisiymiş omurgasına paralel durduğu için. Bana pek paralel gibi gelmedi ama :)
Grsost 000 yanlış görmüyorsam bacak arasından dışarı olan çıkıntı omurgaya paralel. Benimkine bile paralel dediyse bu da kızdır o zaman :)
Grsost SaHil_Hayat bu fotoğrafa kız dedi doktor :) o çıkıntı kızın klitorisiymiş omurgasına paralel durduğu için pipisi değilmiş. Bana pek paralel gibi gelmedi ama :)
ikibebeanasi Grsost benim doktorum nub teorisine tamamen saçmalık dedi sorduğumda. Ayrıca oğlumda da paralel duruyordu böyle hatta ben ilk kıyafet kız bebek takım almıştım,şimdi 33.haftaya gircem erkek yani😅
Grsost ikibebeanasi vay be saçmalık mı gerçekten acaba :) bir de bu fotoğrafa nasıl omurgaya paralel dedi çözemedim. Paralel olması için ucunun biraz daha aşağı doğru olması gerekir bence :)
000 ikibebeanasi sanada kizmı dedi benim bebişimide bacak arasında birşeyler var kız dedi doktor 13 haftalikken