kckfalmily Kayaderler bana da erkek denmişti kiz cikti 🙂 ama zaten buradakiler de öyle içlerinden geleni söyleyip tahmin yapıyor, doktorlar bile yanılıyor 😍⚘
kckfalmily Kayaderler sorma benim ilk çocuğum kız, buna da erkek denince heveslendim ikisininde tadina bakcam die ama değilmiş 🙂 yinede cok mutluyum cnku kizimin yoldaşı sırdaşı olacak insallah
Adapte34 kckfalmily aynı benim gibi olmuş bana da hep erkek dediler doktor kız dedi bende iki meyveyi tatmak isterdim sanki hala kız değilmiş gibi geliyo
kckfalmily Adapte34 aynen rüyalarıma bile erkek diye giriyordu ama nasip 😍 Mevlam yokluklarini göstermesin evlat bambaşka bir nimet⚘🥰😍
Adapte34 kckfalmily ya yemin ederim benimde 3 gece üst üstte erkek gördüm kızımda kız bebek görüyordum öyle de oldu bunda hep erkek gördüm kiii hiç rüya falan da görmem normalde 😂 allahım ne olur detaylı da şaşırtsın beni 😂😂
Kayaderler Adapte34 ya bende biliyormusun en son dua ettim dedm ki Allahım kızsa göster diye yine kız gördüm ama malesef ymarım detaylıda kıza döner😂