Aysegulinanc Feyzaclk Feyzaclk ne kadar az alınırsa dogum sonrası o kadar kolay olur diye dert ediyorum kilo zor veren biriyim çünkü 🤧
beyzacmvrc Aysegulinanc inşallah ama zor gibi 😅 zaten bebekler 2 kg ya yakın alacak o zamana kadar e rahim buyuyor göğüsler büyüyor falan 😅
Aysegulinanc beyzacmvrc bebek alınca anne almıyor diyolar ona inanmak istiyorum göğüsler zaten benim cokk büyüdü mümkünse daha büyümesin 😂
Aysegulinanc DenizDnz- başta hızlı alanlar son aylar yavaş alıyomuş diye duydum öylr olur belki seninki de 🫶🏻
Htcdgrl Aysegulinanc ayy bende öyleyim valla inşallah böyle devam etmez bi sürectir ve gelir gecer :((
kalbiminpariltisi Aysegulinanc 31+2 yim 7 kilo aldım ☺️ ben de kilo almak istiyorum aslında alamıyorum herkesin derdi başka 😂
Dilekata123 Aysegulinanc Ah bu kilolar çatlaklar sağlıkla doğsunlar zaten sıkıntılı gebelik günde 9 ilaç yutmak zorundayim o yuzden kiloyu düşünemiyorum bile 😔
TugSozTan 29.haftadayız. Tüm süreçte 4 kilo aldım ama gerçekten 3.trimester suyun bile kiloya döndüğü bir evre bence. Tabi bebek kilo alıyor aslında toplamda 10 kilo ile kapatmak gibi bir düşüncem var mevcut kiloma oranla fazlası zorlar. Bakalım
Simay13 Aysegulinanc ayyy şaka gibi. Kilo verdim başlangıçta 5 6 kilo kadar. 28. Haftaya kadar 1 kilo almıştım sadece. Şuan 33 haftalığım 1 ayda 5 kilo almam nedir ya. Aynı yiyorum standart haftalardan beri yeme şeklim de fazlalasma olmadı. Kara kara düşünüyorum nasıl aldım diye
Htckbra0716 Aysegulinanc Bende 32+4 teyim. 9 kilo almışım. 43 ile hamile kalmıştım şuanda 52 kilo olmuşum. 55 le doğururum umarım daha fazla almak istemiyorum 🙈🙈