Morebebek 22+2 yim artık göbek çıkmaya başladı bende dikkat etmeye çalışıyorum göbeğimin çatlamaması için. Sabah duş alıp hindistan cevizi yağı sürüyorum emene kadar bekliyorum. Akşamda avakado yağı sürüyorum yatmadan önce sizce faydası olurmu? İleri haftada olanlar doğuma yaklaşanlar varmı? Varsa önerilerini almak isterim.
Ezgi14 Morebebek ben hamileligimi ogrenir ogrenmez basladim. İlk baslarda zeytinyagi surdum. Sonra bebe yagi birkac gun once hindistan cevizi yagi aldim onu sürüyorum artik 😊 31+4 um henuz catlak olusmadi. Bol su icmekte cok onemli bu arada
goncacan Morebebek 36.haftadaym 16 kilo aldim ve catlamadim gun içinde 2 kez lierac kullaniyorum sadece göbeğim ve bacaklarim catlamadi ama goguslerime de surmeme ragmen goguslerim alt kısımlardan çatladi biraz.
Morebebek Ezgi14 bol su içiyorum 2 adet maden suyu içiyorum hergün. Ama tuvaletteyim sürekli. Suyumu ihmal etmiyorum inşallah çatlak olmaz... Baya uğraşıyorum çünkü 😊😊
Ss1 Doğum yapalı 40 gün oldu Hiç çatlağım yok genetik olduğuna da inanmıyorum çünkü 2 ablam ve annem harita gibiler günde 3,4 litre su içtim Ayrıca Muslera'nın kremleri ve son 3 ayda badger çatlak öncesi abd ürünü olan organik bir urun kulandım şükür cizigim yok ayrıca bol bol hindistan cevizi yagi sürdüm
Morebebek Ss1 ne güzel inşallah bende sizin gibi olurum. Bol su içiyorum maden suyu içiyorum dikkat ediyorum hergün duş alıyorum inşallah faydası olur. Benim ablamda çatladı harita gibi kardeşimde 1 yırtık dahi yok.
Morebebek Ezgi14 öyle yapıyorum tabii sağlıklı olması herşeyden önemli ama doğum sonrası çatlak psikolojiyi bozuyor ablamdan biliyorum. 😊
Morebebek Mnlya genetik etkide mi var acaba krem kullandığınız halde mi böyle oldu,? Cildiniz kurumu.
Morebebek Serpiltunc96 herkes avakado yağını övmüş kaşıntı yok çok kişinin kaşıntı oluyormuş belkide avakado yağı iyi geliyor bilmiyorum. İnşallah çatlamayız.
Morebebek Ss1 şu ana kadar 6 kilo almışım 😭 1 haftada 2 kilo aldım aynı yediğim halde 6.ayımın içindeyim sanırım hızlı kilo almışım.inşallah fazla almam kilo dikkat ediyorum ama.
Mnlya Morebebek bılöıyorumki canım annemdede ablamdada var catlak anlamadım bıde onceden kılolu alıp kılo veren bırıydım cıldım esnektır dıye dusundum ama genetık galıba 😀