melekmommm Kızlar 14+4 hamileyim şimdiye kadar bir sıkıntı olmamıştı ama bugün ilk kalp atışını dinlerken bebeği net gördük sonra doktor çok zorlandı net göremedi karnımada vurdu net foto alamadı acaba kilomdan dolayı mı 🤦🏻♀️
Ginger_ melekmommm ben de kiloluyum canım o haftalarda benden de net bi resim pek çıkmamıştı büyüdükçe çok netleşiyor merak etme 20. Haftadan sonra daha net görürsün 😇😇
Papatyaaa__ melekmommm kilodan dolayı değil bende detaylıya girdim karnımı ultrason başlığı ile silkeledi onu bebekler uyuyunca yaparlar normalde kalksın haraket etsin ki rahat baka bilsin diye merak etme kiloluk değil
aayse-nurr melekmommm bende de aynı sorun oldu bir defasında alttan baktı hatta doktor , neden net görünmüyo sorun mu var dediğim de kilodan dedi
melekmommm Papatyaaa__ ya hafif hareket vardı ama böyle bir bütün görmedi bi kolu çıktı bi kafası yakalayamadı çokta uğraşmadı gerçi ay bidaha sabah gitmicem bu sıpa hiç hareketli değil sabahları 😂😂
melekmommm aayse-nurr inşallah bidahaki gidişime görürüz yaa eşim çok heveslenmişti ne resim alabildik ne hareketleri izleyebildik 🤦🏻♀️
Papatyaaa__ melekmommm evde haraketli bizimki doktora gidince kuzu kesiliyor😅😅artis sanki evde durmayan bu değil😅
aayse-nurr melekmommm aynen bizimde öyle oldu son kontrolde elimizde net olmayan resimlerle döndük detaylımız var 1 ay sonra inşallah daha net görürüz
CeydaST melekmommm olabiliyor ya benim de göbek sarkık 32 haftalığız hala göbeğimi kaldırıyorum doktor bakarken 😂