Cansuercan Seydos 8de duymustum bekle bence doktorlar hemen kalp atisi yok kurtaj diyolar bosuna uzulme :)
Seydos eymeninannesii ilk gebeliğim düşük oldu bunun da boş olmasından korkuyorum inşallah duyabiliriz teşekkür ederim🙏
Seydos Kesemizi de vajinal ultrason da görmüştük o zaman haftaya gideyim ya çok merak ediyorum 🙈 OgretmenEva
Seydos Cansuercan ilk düşük olduğu için bunda biraz daha fazla korkuyorum leke de geldi ilaç kullanıyorum kalp sesini duyup iyi olduğunu bilsem yetecek gibi😀
Seymakayaoglu Kızlar bende 6 haftalikken gittim doktor kalp atişi yok dedi 10 gun sonra gel dedi cuma günü randevumuz var inş duyarim cuma günü 7+2 olcak inş duyarim bende cok merak ediyorum duyucakmiyim kese goründü ama ses yoktu :(
Seymakayaoglu Korkma dedi doktor daha çok kücük dedi bilmiyorum 6 haftalik olmasina ragmen çok kücük dedi bakalim
Seydos Seymakayaoglu Seymakayaoglu inşallah inşallah duyarız hayırlısıyla ya her an düşünüyor insan acaba var mı varsa kalbi atıyor mu diye umarım vardır ve yasiyolardir🙏