kizbebekannesii Seda54 dövseydiniz pardon da harf harf mi okuyacağım düzgün yazarsanız iyi olur. Kayma bile olsa hissetme ihtimalinizin olmadığını burdaki çoğu kişi söylüyor itibar etmiyorsanız madem ebenizin ya da doktorunuzun söylediğine inanın ve sormayın ki bence doktorunuza sorarsanız size gerekli bilgiyi verecektir. Baskı derken de cocugun ıcerden yapacagı baskıyı dıyorum yani kayma da yapsa cocuk bunu sıze hssegfırmesı ıcın baskı gobı bısı olması gerekmez mı nasıl hıssedeceksınız yoksa ? Baskıdan kastım cok kuvvetlı sert bısı degıl tabıkı.
deletedmom893 Maviii yanılıyorsun canım 😂biz sabahtan beri kendimizi paraladık Allah aşkına fikrini kabul ettirmeye çalışan ben hemşireyim Doğumhanede çalışıyorum yazıyor şekil A yukarıdaki hanfendi 😂😂
Maviii deletedmom893 ama ben kendimi paralamıyorum. kanıtlamıyorumda burda kendimi.. aynı şey benimde başıma geldi doktora sordum ve güldü 😁 demek istediğim bu 😂
ebru23 deletedmom893 16.haftadayim bende hissediyorum parmagimla batiriuorim tepki geliyo bagirsak hareketleri degil benimki kilo almadim gece yatarken biraz daha hareketli oluyo bazilari gec hiseder
Efsaneabbasova ebru23 siz bide bunu diyerlerine anlatin bazilari anlamaz😊. Bizim dediklerimize bide laf sokuyolar
ebru23 deletedmom893 bende o haftada hissettim hafif kaymalar balik gibi cok hafif sekilde ondan yzdim
ebru23 Balkiz kilo alinmadiysa zayifsa anne hissediyor ben 17. haftanin icindeyim iceede oynayisini hissediyorum
asminko345 ebru23 52 ile hamile kaldım 49 kiloya düştüm ve zayıfım oldu bitti hissetmedim 22 haftada net anladım 🤷♀️
Prensimingeliyo Seda54 ben 16.haftamdayken bebeğim 200gr yakındı ozaman lar başladım hissetmeye kayar gibi oluyordu Ama 12. Haftada imkansız daha bebek kaç gr hatta ben ebeme söyledim 16 da hissedilirmi diye 16 da 17de çok nadir hissedilir demişti
deletedmom893 Prensimingeliyo hıh işte canım benim bahsettiğimiz şey bu hala 12 de hissettim balık kayıyor gibi diyorlar ya
Deletedmom15257 Efsaneabbasova siz o bayani takio.edeceginize önce benim yazdıklarımı baştan okuyun olur mu sonra konusun
Efsaneabbasova Deletedmom15257 okudum ve sizin dalga gecmenize cok üzuldum. Bu bir erkek tarafindan olsaydi o baska. Ama bir annenin duygulariyla oladar kötu oynadinizki. Sizde bir annesiz neden boyle konusuyorsunuzki.
ebru23 Maviii bende hissettim suan hissetigimin daha haffiydi gebeden gebeye degisiuo zayofsan kilo almadiysan hissediyosun canim.
deletedmom893 ebru23 canım hissedersin ama 12 haftada hissedemezsin bende bazen parmağımı bastırıyordum damar seyirmesi tarzında bişey oluyor mı diye bakmaya ama o haftalarda hissedilmez
Deletedmom15257 Maviii kız ben 15 haftadaydım yeminle dedim bana güldü bi bekle ilk bebegin ve bebek.daha hissedecek gr da değil demisi
kizbebekannesii ebru23 sakin yazın sinirlenmeyin 😬 tıbbi olarak doktorların söylediği şeylerden yola çıkıyoruz yorum yazıyoruz görmek istemeyen burda yorum istemesin herkes bildiğini yazıyor.