Balkiz Seda54 internette yüzlerce doktor farklo şeyler yazmışlar konuyla ilgili. Her birimiz farklı şekilde gebelik yaşıyoruz. Israrla hayır gazdır o diyenlere anlam veremiyorum ben. Hayır doktorlar bile emin olamıyor sen hangi bilgiyle asla hissedemezsin diyorsun di mi
Seda54 Balkiz aynen canım yani millete birşey dedik millet Prof kesildi kesinlikle olamaz yok şöyle yok böyle kesin konuşmaları anlayamıyorum
deletedmom893 Balkiz ya onun kilosu ne ki kaydığını hissedeceksiniz Allah aşkına bebeğim 22. Haftada tekmesini hissediyorum ama kaydığını falan hissetmedim daha önce herkesin bahsettiği şey daha farklı bişey lütfen artık ısrarcı olmayın bizim bahsettiğimiz tekme el kol hareketlilik...Ki bunu bağırsak hareketinden ayırırsınız zaten ne demek istediğimizi hissettiği zaman daha iyi anlayacak
Balkiz deletedmom893 tamam sensin haklısın 😂 kanıt sundum sana ama işte bazen bilgiyi reddediyor bünye 💁🏻♀️
Balkiz deletedmom893 anlatamadığım nokta şu. Çoğunluk dediğin şey burada yorum yapan senin benim gibi gebe kadınlae. Doktorlarda böyle bi çoğunluktan bahsedemezsin. Bu yüzden de kesinkle bağırsak hareketidir asla hissedemezsin mümkün değil gibi net ifadeler kullanılması garip bence.
deletedmom893 Balkiz ben ki gebeliği zor geçen kendi doktorumun söylediği şeyle kalmayıp sürekli farklı doktorlardan fikir gittiğim doktorlar eften püften değil hepsinin aynı fikirde olması...Ki bu kadar gebe kadınında bilgilendiren zaten doktorlar ve tecrübeleri
Seda54 Flyacikel ön yargıdan hariç millete göre kendi yaşadıklarının aynısını yaşıyacaz sanıyorlar galiba her insanın bir olmadığını idrak edemeyen insanlar var canım
Serapca Seda54 ben sağlıkçı olarak fikrimi sundum doktorunuza sorun ben hissettim deyin ve verdiği cvbı aynen buraya yazın bekliyor olacağım 😉 yoksa kime ne bana ne kim hangi haftada hissetti hissetmediği sadece heves yapma sonrası çok üzülüyorsun bunları kaç kez bu postta da gördük çalıştığım yerlerde de ... 12 hafta dediğin tam olarak 3ay bile değil burda kimseyi yanlış anlamanıza gerek yok post açılıyorsa bütün eleştirilere açık olmalısınız yada oraya ufak bi not aksi düşünemezler yorum yapmasın diyebilirsiniz diye düşünüyorum...
Yalinn8 Seda54 bence insanların yaklaşımını yanlis anlamışsınız, tamamen biyolojik bi sebepten mantıksizliğını anlatmış insanlar, yoksa kimsenin sizle ayni ya da farklı bise yaşamış olmaktan yola çıktığını sanmiyorum😉
Muhammedamine Deletedmom15257 Ben hiç kendimi yorup yazmak istemiyorum ki 🤷♀️ Nasıl olsa o bebek olduğuna inanıyor ve böyle mutlu bırakalımda öyle kalsın . 7 haftalık ablaya göre 12 hafta iyi bence 🤯
deletedmom893 Balkiz bende SANA KANIT sundum çoğunluk aynı fikirde ben olsam düşürdüm acaba yanılıyor muyum diye tamam canım bazen 9 haftalık bile hissedebilirsin bu kadar insan doktor yanılıyor...hamilelik hormonları heralde sendeki...🤦♀️😂
Deletedmom15257 deletedmom893 yaa yetwrr helak.oldunn yeter😊7 haftada bile hissede. Var😀Muhammedamine demi kiz
GamzeBalcDemircan Seda54 hissedersin cnm ikinci gebelikte erken hissediliyr ben ilkinde 22 de ikincide 13-14 te net hissediyrdum
Balkiz deletedmom893 ben burda çoğunluk siyaha beyaz diyo diye öyle düşünmek zorunda değilim ki. Bu sizin bahsettiğiniz şey sürü psikolojisi. Onun bunu lafına göre hareket etmiyorum. Araştırıyoım ve öğreniyorum. Bilmediğim ve hakkında hiçbir fikrim olmayan konuyu körü körüne savunmuyorum. Sana diyorum ki doktorlar her konuda olduğu gibi bu konu da da farklı görüşlere sahip. Yani senin doktorun mümkün değil derken benim doktorum evet bebek hareketi diyebilir. Çoğunluk hangi çoğunluk onu anlamadım. Kendini geliştirmek yeni birşeyler öğrenmek senin elinde. Bilimsel olarak bebeğin hissedilmesi 13. Hafta işe 25 hafta arasını kapsar. Bunu kabullenmek neden bu kadar zor. Hayır neden zoruna gidiyo hissetmiştir belki sen hissetmemiş olabilirsn. 30 haftalık olup bebeğini hissedemeyen insanlar da tanıdım. Plesantanjn konumu nedeniyle... tıpta yok yoktur. Gelişime ve öğrenmeye açık olun nacizane tavsiyem 😉
Deletedmom15257 deletedmom893 aynen boş konuşmaya değmez cnm herkesin fikri başkadır ki bebek hareket edince halk verilir bırak hissetsin mutlu olsunlar
deletedmom893 Deletedmom15257 hahahaha 😂😂😂aynen valla kanıt sunmuş arkadaş bana 😂😂 sen ben bilemeyiz canım kendi kafamıza göre konuşuyoruz bizi bilgilendirenler doktor değil hatta bu bölüm le alaka yok 😂😂😂 değiş doktorunu bence ben öyle yapcam😂😂😂😂😂
Deletedmom15257 Seda54 canim kaymasa cokkk zor cokkk ya bak 25 haftadaki bebek küçük avuca giriyo senin bahsettigin 12 daha fasulye kadar nasıl hissedeceksin ki damar ayınca oyle oluyor sen bebgini hissedince herkese hak vereceksin