ysmnn-100 aynı durumu yaşadım. 1 düşük 1 kimyasal gebelik yaşayınca doktorum tekrar hamile kalmadan önce genetik test yaptırmamı istedi. Sonucunda pıhtılaşmamın olduğunu ve bana hem anneden hem babadan genlerle geçtiğini ve ciddi boyutta olduğunu söyledi . O ara hamile kaldım ve kalp atışları başlayınca doktor HIBOR 7500 kullanmamı istedi. Bütün hamileliğim boyunca hergün iğne vurdum kendime. Göbeğim kollarım mosmor gezdim. Hamileliğim boyunca başka bi sıkıntı yaşamadım ama. 41. haftadaydım normal doğumu beklerken bebeğimin kalbi durdu ve ölü doğum yaptım 2021 Ekimde. Şimdi 23 haftalık hamileyim. Başka doktor tercih ettim bu doktoruma geçmişimi anlattığımda sonuçlarımı görmek istedi ve “pıhtılaşman iğne kullanmanı gerektirecek kadar değil” dedi. Eşimde bende çok şaşırdık. Şimdiki doktorum diğer doktorun yaptırmadığı 2 testi daha istedi bizden eksik test yapılmış dedi. Onlarıda yaptırınca sonucuna bakarak asla iğneye gerek yokmuş bebe asprini yeterli olacak sana dedi. Bir süre içimiz rahat etmedi nasıl olur ben hergün iğne vuruldum diye düşündüm ama doktorumuza da çok güveniyoruz. 23+3 olduk bugün. Çok şükür bi problem yok, hergün bebe asprini içiyorum.