Ulvana Kızlar bilmiyorum yaşıyan varmı yokmu,bende vajinadan ses geliyor qaz çıkar gibi.cinsel ilişki bile yaşamiyoruz.20 haftalık hamileyim neden oliyu acaba varmı böyle olanlar?
Tusemciiim Ulvana Genişlediğinde böyle ses çıkıyor diye duymuştum bi kadın doğumcudan ne kadar doğru bilemiyorum doktorunuza danışın bence
Tmtugbaa Ulvana sık cinsel ilişkide oluyor poziyona bağlı olabiliyor. Vajinaya hava girmesiyle alakalı bende de bir ara olmuştu sonrasında geçti , kısa sürdü.endişelenme yani canım
Eso66 Ulvana bizdede cinsel ilişkide oldu vajinayada hava girebiliyor yada genişliyor diye oluyormuş artık ne zaman olsa eşimle gülüyoruz aşırı komik geliyor bize o sırada😂
Ulvana Doktora gitmek istemiyorum çünki daha 2 gün önce gitmiştim. bi şey yokdu bu gün böyleyim.bağırsaklarımda çok yomuşak olmuş
miraninannesi_ Hava kaçağı var :)) arada olur korkma sinirlenerden ve Rahim doğuma hazırlandığı için tuvalette filan da hava kaçabiliyor önemli bişey değil :)
Elfve Ulvana benim bu 3. Hamileliğim 7. Hafta ama yeni evliyken de pozisyona göre bazen olurdu. Vajinoplasti ameliyatıyla düzeltiyorlar sanırım ama özel
Poyrazin_annesi Meraba cok normal canm korkma. İlişki sırasında pozısyona bağlı olaraktan hava kaçıyor ve gaz cıkıyor kendılıgınden🥰 yani önemli bısey degıl çoğu kişide oluyormuş
Ulvana Poyrazin_annesi merheba canım hamileyim diye ilişki yaşmiyoruz yapmiyoruz onun için kafama taktım neden oliyu diye.yani korktum genişleniyormu açılyormu diye
Ulvana Eso66 biz cinsel ilişki yapmıyoruz diye korktum yani dedim kendi kendine açılışmı oluyor diye.genişleniyormu ki sesde geliyor
Poyrazin_annesi Ulvana blmıyrm ama bnce bebek baskı yaptıgı için içerdekı hava kaçıyodur dıye dusunuyrm