Zeynosarel Arkadaşlar adetimin bugün 4. Günü 3. Gün kaset test yaptım erken gebelik test hayalet çizgi çıktı. Dün sabah kan verdim beta hcg 13,9 çıktı. Bu sabah kaset test yaptım çizgi belirginleşmis mi diye hiç hamilelik çizgi yok ama adette olmadım. Bu neyin nesi başına böyle bişey gelen varmı 😔
Zsaslan Zeynosarel benim adetim 3 gün geçmişti kanda bile çıkmadı idrar testlerinde de çıkmadı anca 10 gün geçince betam 40 çıktı idrar testinde belli oldu geç döllenme demişti doktorum sende bekle biraz
Hatice_123456 Zeynosarel telaş etmeyin geç yumurtlama dir benimkide ozamn 17 idi kasette çıkmamıştı kesede gorunmemisti 9.haftamda gittim kalp atışını ozaman duyduk 9. Haftada gitmeni öneririm doktora
Zeynosarel Elifkskl öylemi dış gebelik yasamistim ya çok korkuyorum. Ama gölge bile çıkmadı bayrama hayırlı haberlerle göreyim inşallah 😔🤲
Stella55 Kanda çıkmış, gebelik var, o güvenilirliği olmayan testleri yapıp canınızı sıkmaya gerek yoktu bence. Kan verdikten 2 gün sonra tekrar kan verip artışı takip etmeniz gerek bu aşamadan sonra.
Zeynosarel Stella55 evet haklısınız ama gölge bile çıkmadı hci artmadiysa kaygı yapıyorum ins. Test bozuktur 😔
Elifkskl Zeynosarel en sağlıklıdır kan vererek takip etmek. Bende dış gebelik geçirdim bilirim ne yaşadığını
minikmucizeemaak Zeynosarel Hangi kaset testi yaptın canım benim beta 12.58 di miratech yaptım ve o algıladı ama diğerleri yok algılamadı
Zeynosarel Kanatsiz_1_melek cnm hiç leke olmuş muydu sende bende hiç bişey yok ama ins kimyasal degildir
Kanatsiz_1_melek Zeynosarel hiç olmadı canim hatta net testte cikmisti 5 gun sonra geldi testinde böyleydi
Zeynosarel Kanatsiz_1_melek oo baya belliymiş bende hiç bişey gözükmüyor ya ben kimyasala razıyım dış gebelik olmasinda