Anasininkuzusu 3Tospikannesi 24 haftalıktı. Genişlenme yeni başladığı için ilaç yazmadı.1 ay sonra kontrol var .ilerleme varsa tedaviye başlanılıcak
3Tospikannesi Anasininkuzusu yaa bana tedavi filan demedi henüz sadece doğduktan sonra çocuk doktoruna mutlaka söyle dedi ve en ufak gaz sancısında bile doktora götür çünkü çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu olurlar dedi böbrekteki sıkıntıdan ötürü
Minis122 anneoluyorm_ 24+5 haftaligiz oglusumla yarin. Komtrole gidecegim ins 2 hafta once kaplte pqrlaklik gormuslerdi ina duzelmistir qyrintilimsonucalrimi gostericem. Seker yuklemesi olucak
Minis122 3Tospikannesi benim oglumdada cikti canim o Sol bonrekte genisleme. Doktor dogdugunda ultrason istwrler eger sorun varsa tedavi olur demisti 2 hafta once yarin kontrolumuz var bakalim me durumda
3Tospikannesi Minis122 inşallah geçmiştir düzene biner Rabbim evlatlarımıza şifa versin inşallah internetten baktım kadınlar kulubünde iç açıcı şeyler pek yoktu canım sıkıldı doğuma kadar geçen de varmış inşallah da geçer
EmineSerdar Dilaraanl iyi gidiyor cnm ayaklarım şişiyor tek sıkıntım o şuan bebeğimde öyle çok aşırı hareketli değil evdeysem yorulmadiysam kıpır kıpır da yorulunca biraz çekiyor kndini sen nasılsın nasıl gidiyor
Dilaraanl EmineSerdar iyi benimde canım çok şükür. Bende şişme yok bakalım inşallah olmaz 🥺 gece uyandıgımda bir daha uyumak cok güc oluyor mide yanmalarım oluyor
EmineSerdar Dilaraanl evet cnm onlar oluyor mide yanması çok zor zaten bnmde şişme sadece ayaklarda var 2 gün bayramda daha çok oldu