Eva03 36+2yiz 12den sonra 36+3olucaz ve suan takip amacli hastanedeyiz.İnsallah yarin nst iyi cikarda bayrami evde geciririz 🤲🏻
Ygmrblt ms_annisko_ Merhabalar, kalp atışını duydunuz mu acaba? Ben de 6+5 iken gittim ama henüz duyulmuyor😔
yagmur089 Ceren_oguz 34 haftadayiz kızımla doguma adim adim yaklastik sbhlari bi mide bulantisi cekiyorum yeri geliyor kusuyorum cok kötü ya 4 aya kdr o bulantiyi ne cektim kovayla dolasirdim resmen suanda brz brz var hepimiz saglikla kucagimiza alalim inşallah
rabiagrgll Ceren_oguz 4 haftalıktı öğrendiğimizde bugün 28. Haftamıza bastık okadar çabuk geçiyor kiii🩵
sehriban_1 Ceren_oguz 15+4 olduk hala kendimizi göstermiyoruz . Bayramdan sonra belli olucak inşallah
Mrv001 21+4 prilam Dr öneririm bulantısı olanlara bazıları çok faydasını görmedik diyorlar ama 3 ay hastanede yattım en son bu ilaç sayesinde rahatladım
Kubra-soyler Ceren_oguz Merhaba bende yeni katıldım 16 haftalik hamileyim Kolaylıklar.diliyorum ADIM Kübra
Kubra-kerem Ceren_oguz Bizde 8. Haftaya yeni girdik. İki haftadır bulantım vardı hala devam ediyor en kısa zamanda gecer inşallah.
Kubosh27 Hayalhatira darısı bize inşallah canım dularina bizleri de kat tüp bebegiz teyzesi 13+4 üz daha zaman çok zor geçiyor