Cansumvs Herkese merhaba kızlar 25 haftalık gebeyim belim çok ağrıyor biyere kadar ağrıya katlanabiliyorum fakat en büyük sorunum ayaktayken bişeyim yok nezamanki yatıyorum geri kalkamıyorum belim kitleniyor hareket edemiyorum birsüre sizce hamilelikte normal mi bukadarı yoksa ortopediye gitmeli miyim ?
Esoo0698 Cansumvs Valla 2 gündür inanılmaz ağrıyor öyle böyle değil. Dayanamıyorum artık ne yaptıusam fayda etmedi (duş,yastık,uzanma vs) sabah acile gidicem..
Busssssraaaaa Cansumvs 13+3 deyim aynı şeyleri yaşıyorum fena bel ağrım oluyor dediğiniz gibi ayakta sorun yok yerimden kalkarken hatta öksürürken bile ağrı oluyor 🥺
PrensinAnnesi61 Cansumvs Bende 17+5 teyim ve benim de bel ağrım var magnezyum da içsem, günde 2 ye de çıkarsak içtikten bir kaç saat sonra “hafif” iyiyim sonra yine aynı. Ne tarafıma uyursam o taraf ağrıyor bide. Yatakta dönmek zaten zulüm. Ne yapacağım bende bilmiyorum biri masaj yapsa düzelirdim belki 🥲🥲🥲
2melek1anne Aynı durumdan bende muzdaribim 28 haftalık hamileyim bazen belim ağrısından oturup ağlıyorum ağrısı kesici içiyorum bir gram faydasi olmuyor çok zor inanki seni çok iyi anlıyorum 😐😐
Pekdemir Bende 25 haftaligim beni de en zorlayan şeylerden biri bel ağrısı haftalardır çekiyorum biraz fazla ayakta kalayım adım atamıyorum tutulup kalıyorum sabah kalkınca da bi 10 dk bas bas bağırıyorum adım atamıyorum yavaş yavaş açılıyor sonra
Cansumvs Ağrıya artık alıştım ama dikilme giriyor bianda saplanıyor bacakla bel kasılıp kalıyor öyle,yürüyemiyorum çok değişik bi durum hayatımda ilk defa belim kitleniyor 😂Allah hepimize ağrısız sancısız sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Happymomleyla Cansumvs bu sorun bende de var oturunca veya yatınca kalkamıyorum kalktığımda da az yürümeye başladığımda düzeliyor 3 aya kadar çok oldu 5 aylık olacağım azaldı gibi ama devam ediyor
Cansumvs Happymomleyla benimde 4. Aydan sonra başladı ilk 3 ay birşeyim yoktu fıtık falan mı var acaba diye şüpheleniyorum
PrensinAnnesi61 Cansumvs fıtık varsa bunu nasıl anlayabiliriz acaba ya da hangi bölüme göstericez kendimizi 🤷♀️
Fatma128 Bende 31+1 deyim son 1 haftadır ne oturabiliyorum ne de kalkabiliyorum. Sıcak duş biraz rahatlatıyor. Allah yardımcımız olsuun inşallahh 🌸