Mrv2112 MelodyFairy evet ben bu hapı kullandım. Folikle beraber kullandım sorun olmadı. Instadan doktorun sayfasına bakın burdock root dıye one cıkan hıkayesı var soru cevaplar var
Gamze_cnky MelodyFairy iyice oku yorumları ama araştır içine sinerse al 😊 inşallah olur ya tez zamanda bebeğin 🙏🌷
Mrv2112 Ben tüm tuşlara aynı anda bastım o ay bu dulavrat otu, bır gebenın gunlugu ovülasyon test ve yine aynı sayfadan jel🤣
MelodyFairy Mrv2112 birde yorumlards cilde saça vs iyi geliyormuş sizde o gibi olumlu güzel sonuçlar oldu mu? Göğüs te dolgunluk olan bile olmuş
Mrv2112 MelodyFairy ben ıkıncıyı kutuyu bıtıremeden hamıle kaldım o yüzden uzun sure kullanımda cok daha etklıymıs ama cıldıme cok iyi geldi
Dolphin16 MelodyFairy bende öle yapıcam bende 3 aydan beri deniyorum yurt dışındayım burdan internetten Ovulasyon testi sipariş verdim cumartesi gelicek ozamana adetim biter diye ümid ediyorum başlar başlamaz post açarım daha önce hiç kullanmadım 🤷♀️ Allahım hakkımızda hayırlısını yaşatsın inşallah . Bide hayıt otunuda burda duydum çayı kapsülü tohumu buldum Amazon’dan ama emin olamadım ovulasyon deneyim dedim ilk başta 🤷♀️
Kanatsiz_1_melek MelodyFairy aslında siz ovilasyon testini kullanabilirsiniz yada mutlaka 2 günde bir ilişki
MelodyFairy Kanatsiz_1_melek kullandım zaten yumurtluyorm çatlama da gördüm ilişki de olmuştu ama regl oldum tutmadı yani 🥹🥹 almıcam bu ay dedim strese girmicem dedim ama az önce sipariş verdim🥹
Mzzz MelodyFairy canım o basit kist dediklerin acaba yumurta çatlamadiginda kist olur ve diğer adet ile atılır ondan olabilir mi acaba çünkü bendede oluyor o çünkü polikist over sendromu var bende 🙏
MelodyFairy Mzzz ever basit kist belki de bu adetle bile gitmiştir İnşallah öyle olur da bu ay tutar 🤗
Mzzz MelodyFairy aynen canım adet ile atarsın doktorun zaten seni yönlendirecektir hepsinin bir çaresi var 🙏 Allah nasip ettikten sonra 1 yumurta ile 1 sperm ile bile hamilelik oluyor 😇😇🙏