Elisgoc Dnzonr Hayır doktorum Mesut Bey . Ben araştırarak gittim. Altan Bey perinatolog olduğundan onu tercih ettim
ftmknd Dnzonr merhaba ben Mehmet Alicige gidiyorum yarin tam 19+0 oluyorum✨ Ve bana kendisi Petek Balkan kendi calistigi hastanedeki Reyaptaki prof yönlendirdiii. Sizde mii Mehmet Alicige gidiyorsunuz?
Dnzonr ftmknd evet Benide akbatıdaki kendi muayenehanesi olan doktora yönlendirdi .. bu Petek hanıma nasıl randevu alıyorsunuz kı hastene kadrosunda gözükmüyor ? Anladığım kadarıyla diğer reyapta kayıtlı ?
ftmknd Dnzonr Petek hanim haftanin sadece 1 gunu Esenyurt bölgesindeymiş,cok ilginç banada Petek hanıma gitmeniz yeterli olur dedii. 500 tl ayrintili ultrason fiyati reyapta🙏🏼✨
supurgelicadi Cagla87 benimde doktorum diler hanim,altan beye gittim detayli icin,kizimda da altan beyi tercih etmistim,cok memnun kaldim,cagla87 kac haftalik gebesin
eymenimoglusum Dnzonr esenkent akbati avm perinatolog altan cebeci ozel muayenesi var ben oraya gittim cok memnun kaldim. 550 tl fiyati
Dnzonr eymenimoglusum benım doktorum da orayı önerdi .. peki randevu sistemi nasıl çalışıyor oranın hemen randevu bulunuyor mu ?
Zeynepahsen Dnzonr Doğan hastanesindeki perinatolog Çarşamba akşamları orda. 2 gebeliğimde de kendisine gittim. Şuan 2. Gebeliğim 2 hafta önce yaptırdım çok güzel inceliyo muayenesi 350 tl cd ve renkli fotoğraf olarak veriyo. Baştan ayağa herşeyini inceliyo anlatıyor pişman olmuycağınız bir doktor ☺️