Tucemsiiii Avrupa yakasında nerede detaylı yaptırdınız? Fiyatları ne kadardı memnunmusunuz? Devletten perinatoljiye alan açtırdım ama önümde ki 2 hafta randveu gözükmüyor riske atmak istemiyorum randevu bulamazsam özelde yaptıracağım
Atiyeg Tucemsiiii Bahçelievler medipol 2000₺ idi 2 ay önce Serdar Bey yaklaşık 1 saat falan gerçekten çoooook detaylı inceliyor
nur34_ Tucemsiiii bn perinatoloji fehmi yaziciogluna gittim kendisinin kagithanede ozel klinigi var aralikta yapmistik 900₺ di suan guncel fiyatini bilmiyorum ama cok muhtesem bir doktor herseyi soyluyor bigilendiriyor seni sohbeti flnda cok guzeldi memnun kldik biz ikinciye hamilelik durumum olsa daha iyisini bulmasam tekrar giderim ona bakmak istersen googldan yapabilirsin numarasi ni fln arayip guncel fiyatida alablrsn
arsl Tucemsiiii bende yaptiricam 2 haftaya kadar fiyatlar çok yükselmiş Sefaköy Vera şubesinde 800 TL civarında yapıyorlarmış sanırım
Tucemsiiii arsl burada gördüm ben de bakırköy de uzman tıp merkezi varmış 500 liraymış ve memnunlarmış
Zeyneb_mihrap76 Tucemsiiii perinotoloji uzmanı değil yapan kişi radyologmuş benim kadın doğum doktorum perinotoloji baksa daha iyi olur demişti
Anonim3447 Tucemsiiii Medicana Beylikdüzünde yaptırdım tek gebelik 1950 TL 30 Mart’ta yapmıştım ilgili bir doktordu daha önce Dr.sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesinde randevu aldım ama Selen hanım çok saygısız bir doktor hiç memnun kalmadım ve 2 dk bile bakmadı
Atiyeg Anonim3447 sadi konuğun doktorlarının hepsi öyle gebe halimle beni ağlattılar parama geçer sözüm bir daha hayatta gitmem devlete
saitkereminannesi02 Tucemsiiii Medihaus Tıp merkezi yaptırdım 1015 TL doktor çok ilgili herşeyi tek tek anlattı gösterdi memnun kaldım devlette randevu alamadık çünkü sıra vermedi
Bsrakrs Tucemsiiii gaziosmanpaşa devlet hastanesi perinatoloji bölümündeki doktor aşırı ilgiliydi ikinci gebeliğim ve ilkini özelde yaptırmıştım bukadar ilgi görmemiştim Sürekli bakarsanız randevu düşürebilirsiniz
Tucemsiiii Bsrakrs sağlık bilimleri üniversitesi Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesi mi canım
Smy-dns1 Tucemsiiii tam olarak nasıl yaptınız direk randevu alınıyor mu yoksa öncesinde kadın doğuma muane olmak gerekiyor mu
Mavi- Tucemsiiii ben de bu hafta yaptırdım şişli de Aytül Çorbacıoğlu özel muayenehanesine gittik gayet memnun kaldık. Organlarıyla ilgili tek tek bilgilendirdi. Bebeğin güzel fotoğraflarını yakaladı hem elimize hem de whatsaptan görüntülerini iletti. 1250 TL ücret ödedik tavsiye ederim ☺️