Lgg Kızlar internetten magnezyum ve probiyotik siparişi verdim çünkü eczaneye göre yarı yarıya fiyatı düşük. kullanıyorum ama içimde rahat değil acaba sahte falan olabilir mi diye sizlerde internetten sipariş veriyor musunuz
minikmucizemmmmmm Lgg bende magnezyum alcaktım orzax marka. Eczanede 340 tl, trendyolda 235 falandı. cesaret edip almadım. Eczaneden aldım. Hamile olmasam sorun değil ama riske atmak istemedim 🙇🏼♀️
Deletedmom_43 Lgg Dermoeczanem.com’dan almıştım ben. Bitince tekrar alacağım. Ty ve hb’den falan daha güvenilir geldi bu site bana.
yanlisanlamaama Lgg sahte olma ihtimali olabilir geldikten sonra eczaneye gösterin karşılaştırsınlar benim eczanem uyarmıştı beni bir hastası vitamin almış internetten orda bakmışlar sahte çıkmış bana da gösterdi fotoğraflarını cidden orjinalden farklıydı
Lgg minikmucizemmmmmm Nbt firmasinin magsi magnezyumunu alacaktım 300 küsurdu yüz kusure PTT AVM den aldım iki üç gundir kullanıyorum ama içim icimide yiyor. Acaba eczaneye götürsem orijinal olup olmadıklarını anlarlar mi
minikmucizemmmmmm Lgg anlayabilirler. Şey var mıydı bandrol diyolar yırtarak açılan hani kozmetikte falanda oluyo şeffaf bişey o önemli sanırım
Lgg minikmucizemmmmmm Dışındaki şeffaf naylonsa evet vardı gayet güzeldi paketlemede bir sıkıntsi yoktu probiyotikte aldım magnezyumda aldım ikisinin de tarihide gecmemisti İçimin rahat etmesi için eczaneye gideceğim sanırım😣