motherlion01 Kızlar baby turcodanda çok memnun olanlar var sleepydende sizce hangisi eşim yavaş yavaş stok yapalım diyor ama açıkçası pişik olayı yaşayıp bezler elimde kalır diyede çok korkuyorum
defneveannesii_ motherlion01 İkisini de çok duydum ve ikisinden de hep memnun çevremdekiler. Ben ilk sleepy bionatural’den başlıycam baktım pişik vs olmadı ona devam edicez☺️ Ya da 1 paket denemelik babyturco da alabilirim✌🏻
Aselyusra motherlion01 ben de baby Turco ya karar vermiştim. Bugün sleepy göeğdm indirimde yeni doğan. Ama almaya cesaret edemedim bir. Kaç kişi ilk haftalarda çok dışarı taşırdı demişti sleepy için. Sonra bebek büyüdükçe iyi oldu dediler ama. Sanırım baby Turco alacağım. Etrafımda arkadaşlarım da memnun hep.
motherlion01 defneveannesii_ evet gerçekten ikisini çok duyuyorum goonda Burda aşırı duyduğum bir marka ama bilemedim 🤷🏻♀️
Kumru_6694 Valla bende bgn indirimdeydi trendyolda gördüm baby turco aldım herkes memnun inşallah bebişim de sever
MoonLighty Yenidoğan bezi kaçlı almalıyız acaba ? Bir pakette değişkenlik gösteriyor çünkü adet sayısı
motherlion01 MoonLighty herkesin söylediği çabuk büyüdüğü hemen 2 numaraya geçiş yapıldığı ben o yüzden 1 paket alacam yeni doğan yani öyle düşünüyorum