Mrsfly Hemsirees55 normal canım banada oluyordu 12 13 14 de hemen hemen hergün şu an 16 dayım haftada bir iki gene oluyor.
Mrsfly Hemsirees55 et canım ii geliyorsa benim kusmalarıma şöyle bir yöntem bulmuştum bulantı aşağı yukarı hep aynı saatlerde oluyordu o saat gelmeden biraz tuzlu boş patates yiyordum onu yediğim gün kusmuyordm.
Hemsirees55 Mrsfly bende ekşi elma yiyorum şimdi her gece oluyor bebek kordona bağlandıktan sonra başladı sizin kaç haftalık 😇
Mrsfly Hemsirees55 ekşi evet fayda eder. Benim şimdi 16 oldu canım şu aralar yeni toparladım diyebilirim baya pskolojim bozulmuştu bulantı yüzünden. Şimdide akşamları şişkimliğim var balon yutmuş gibi 😂
Hemsirees55 Mrsfly sizin cinsiyet nedir öğrenebildiniz mi benim erkek bulantı normalde az olur diyorlar ama öyle olmadı😇
Mrsfly Hemsirees55 maşallah çabuk belli olmuş :) kız benim ama kız erkek hiç farketmiyor tamamiylr şans işi 😂 benim annem abimde hiç bulantı çekmemiş ablamda hayatı kaymış 😂 gerçekten zor ya.
Mrsfly Hemsirees55 aa evet dna da çıkıyor maşallah :) inşallah sağlıklı olurlar bizde sağlıklı olalım çiçek gibi bi gebelik olsun daha çooook yolumuz var 😂