Busra_prensannesi Kızlar 15 gunluk bebegım var buyuklerımız kendini üşütme senin sütünden bebegıne gecer sancılanır diyorlar bunun gerçek bir yönü var mı
Bfmom Busra_prensannesi yediğiniz içtiğiniz şeyler gaz yapıyor bebekte. Soğuk içerseniz de gaz olur diye biliyorum. Muhtemelen usuturseniz de bebekte gaz olacaktır.
Beriiil Busra_prensannesi doğrudur canm özelikle ayakların soğuk yere basma beton tarzı falan hastanede emzirme danışanları bile söyler sağlıcakla büyüt bebişi
Lavantakokusu64 Busra_prensannesi evet bizde de kuşun kanadından dahi kapar derler. O yüzden hep ayaklarını iyi koru soğuk yerlere basma soğuk yiyip içme sütünden alır derler.
Busra_prensannesi Bfmom o kadar dikkat ederin ama gazını cıkaryoz ayaklarını karnına doğru cekıyor uykuda da ole bir süre sonra
Bfmom Busra_prensannesi karnabahar bile gaz yapıyormuş mesela ben bilmiyordum duyunca şaşırmıştım. Internetten de yiyecekleri araştırın isterseniz. Belki yediğiniz birsey rahatsız edebilir.
Mutlulukkk Bfmom tabi kizz karnabahar, lahana, gobek marul, brokolide yapiyor muydu emin degilim ama bazi sebzeler yapiyor. Tabi bunyeye gore de dozu degisiyor :)
Bfmom Mutlulukkk göbek Marul muuu 🙈 henüz doğum yapmadım. Baya bi arastirmam gerek galiba doğum sonrası için. Resmen yiyecek bir şey kalmıyor bize 😅🙈
Lafayette Busra_prensannesi ben de hep öyle duyardım annem de derdi. Yediklerinize dikkat edin patiğinizi corabinizi giyin sirtinizda hirka yelek şal olsun bise olmaz heralde
Mutlulukkk Bfmom ya dedigim gibi kisiden kisiye gore de degisiyor. Hazmetme meselesi 😊 bnmde doguma var ne ycem acaba merk ediorm 😂