irmakcbn Merhaba Sevgili Anneler😊 Bugün itibariyle 30. haftayı bitirdim, çoğu eşyasını aldık sayılır. Malum doğum yaklaştı, artık kıyafetlerini hazırlama sürecine giriyoruz. Yıkarken ne kullanmamı önerirsiniz, bakıyorum ama bir türlü emin olamıyorum 🌸
prenses_annesii2603 irmakcbn uni baby kullandım kızımda şimdiki bebeğimde de kullanıcam memnun kaldım
irmakcbn prenses_annesii2603 uni baby i çok fazla duyuyorum. Çok memnun kullananlar sanırım. Listemin başında yer alıyor 😊
defneveannesii_ Ben dalin aldım, henüz doğum yapmadım kıyafetleri de yıkamadım daha 🐣 İlk bi dalini kullanıcam memnun kalmazsam ilerleyen zamanlarda değiştiririm 🥰
Funda-01 irmakcbn bende 30.haftadayim yeni yıkadım oğlumun kıyafetlerini Dalin bahar ninnisi yumuşatıcı ve Dalin toz çamaşır deterjanı aldım çok memnunum suanlik tavsiye ederim 😊
irmakcbn Funda-01 Dalin, çocukluğumuzun markası o yüzden hep cazip gelmiştir. 2-3 marka arasında seçim yapacağım artık:)
bsrguneri03 irmakcbn siveno aldım canım bende çok araştırdım içeriği temiz bir ürünmüş aşırı bır kokusuda yok henüz bende yıkamadım ama memnun kalanlar çok ☺️
irmakcbn bsrguneri03 hımm bugün internette karşıma çıktı ilk defa duydum hatta. Yorumlarına falan bakılmalı o zaman 😊
Lgg irmakcbn Kesinlikle bakmalısınız😊 Mom’s green diyede ev için ürünleri var tamamen doğal içerikli burdan üretici yeşil anneye selamlar bu kadar güzel temiz bir marka ürettiği için 🌸
tugceinci123 Ben de çok araştırdım bu deterjan işini ama en çok baby me den memnun kalan duydum, özellikle leke çıkarıcısı falan. Ben ilk baby me deneyeceğim, 22ö. Haftam ama doktorum 32de çantan hazır olsun dedi bbiz de otuzda başlarız inşallah