Aden123 anneolmakzoramagulusuyeter_ benim de ilk bende baya heyecanlıyım bebek gelince nasıl olucak hayat çok merak ediyorum 🙈
Aden123 Busel evet yaa bende öyle duydum kuzenimin eşi de 3 ay önce doğum doğum yaptı onun da koz 41,5 da doğurdu 🙈 ben o kadar beklemek istemiyorum 😂😂
Aden123 Afraninannesii 40 haftayı geçince peki bebeğin kendi isteğiyle gelmesini beklemiyor mu doktor sonuç olarak 42 ye kadar ne zaman isterse o zaman gelir diye biliyorum
Maya2022 Aden123 ay inşallah bir an önce kavuşmak istiyorum RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN HERKEZE İÇİNDE BİZEDE
21MELOSSS21 Aden123 bizde 38+6 bizde aynı hafif sancılar gelip gidiyor vajinada çok ağrı hissediyorum oturup kalkarken çok zorlanıyorum son 8 gün sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥰😍
Aden123 21MELOSSS21 aramızda iki gün varmış 🙈 bakalım artık son günler 🥰 amin canım inşallah 🙏 doğuran haber versin 😂
Aden123 Nuray1ilayda 3 cm açılma var her an herşey olabilir yani 🙈🙈 hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah 🙏