555eeee67 mirzazada_r44 salam mən onu eştmişəm. Adını ödəniş falan necedir orda Azer Ferecovn yana girşə 200 manat ödədim
Melekinci 555eeee67 men de bu hefte gedecem 190 man deyibler , yazildigim vaxtda girmek Olur ? Yoxsa novbede dayanirsan ne qeder? 2 ay evvelden yazilmisam inanin
555eeee67 Melekinci mən 1 gun içində düşdüm pulsuz,huru xanım azer ferecin telebesdir onun yanina getdim baxdı yoxladı dedi seni onun yanina pulsuz sabah uçun növbəsiz yazacam get adimi ver baxsın sənə çox sağolsun baxdı yenədə yazldığın saata içəri girirsən
555eeee67 Salam qizlar necesiz? Bayaq həkimim ilə danışırdım deyir o soxulcan deyilen bir şey uşaqda beyincik yoxdu deyir bele bir şey etmisiz siz?
Janna 555eeee67 Caan Allah sizi sevindirsin insAllah sag salanat olsun Allah merhemetlidi coxlu dua edin her şey onun elindedi
Gulnar_95 @“feride96” Geldim burdayam derman verdiler gozluyurem 🥹 açiliş az idi 41 hefteye kecmisem deye yatiş verdiler
feride96 Gulnar_95 Allah komeyin olsun,Adile dr gordum bayaq yeqin senin dogumun.Menim 39+6 sancim geldi cox sukur qovusduq