mirzazada_r44 gul-lale1 cox sagol can❤️🙏🏻 Inwallah ele edecem gec gedecem🙄 Ozumu cox qorxuduram prosda🤦🏻♀️ Heyacan basir meni aglamag tutur🤦🏻♀️
gul-lale1 mirzazada_r44 xoşdur can❤️sag salamat alin qucağınıza insaAllah. Stress olmaz bebişə🥰 çox fikir etməyin. Allahin iznile yaxşı olacaq
Melekinci mirzazada_r44 beli sanci olur aybasi sancisi kimi. Ve usaq matkaya yerlesende de yerlesme qanamasi deyilen bir sey olhr . Hamida olmur amma olanda olur narahat olmayin. 2 hefte gozleyin 7de gedersiz
Eva-13 Melekinci Çox ayaq üste qalmayın bacardığınız qeder ayaqlar yuxarda uzanıb dincelin inşallah 6-7 heftelerde hem özünü hem döyüntünü eşidersiz🙏🏻
Meleyke123 mirzazada_r44 caan bacıcan eynən mənim ki kimi olubsan heç qorxma qurban olduğum verəndə möhkəm əlnən verir olur aybaşı ağrısı hal hazırda 4aya keçmişəm indiyə qədər o ağrı olur qorxma olar hamısı hamiləliyin əlamətidi məndə də ilkdi məndə sənin kimi çox qorxurdum
Azeriqizi Salam qizlarr dogumunuuz harda edeceksiz hansi xestexanaya gedrsiz?men aynure necefeliyeva ege hospital .30cuhedtedeyik
Meleyke123 Azeriqizi mən Gəncədə gəlinəm deyə buralarıda tanımıram dəqiq bilmirəm amma axdarışdayam 🥲
Meleyke123 Gulnar_95 40 həftəndi uje? Bacıcan dünyaya gəlmək fikri yoxdu bəbişin?🤭 yeri rahatdı deyəsən
Azeriqizi Meleyke123 bakida edeceksen balim dogumunu?ozel isteyirsense ege yaxşıdi ama biraz bahadi mendebasindan riiskli hamilelikdi deye o hekime gedirem.dovlet isteyirsense 6nomrelini yaman terifleyirler
Meleyke123 Azeriqizi yox canım Gəncədə edəcəm böyük ehtimal burda qaynanamgildə qalacam doğumdan sonra ona görə elə burda daha rahat olar uzağ yoldu buranıda tanımıram qaynanam marağlanır rahat həkim olsun incitməsin çünki təbii doğuş istiyirəm🙃
Meleyke123 Qızlar yaponsqi cinsiyyət təxmini üsulu var şəkilin atım yaşınıza və neçənci ayda hamilə qaldığınıza görə təxmini cinsiyyəti örənə bilərsiz çoox adamı yoxlamışam düz çıxıb
Azeriqizi Meleyke123 men uje 30cuheftedeyem voxdan biçirem cinsiyyeti ama maraqa yoxladim duz cixdi qizdi bebeksa ordada elecixdi😀goresen heqi duzdu yatesaduf
gul-lale1 Meleyke123 Burda 2ci aya qız düşür ama mən yuxularimda ancaq oglan görmüşəm 😃 burda 2 dənə türk xanima da demisdim oglan dedilər. Biri uzi şəklinə baxıb demisdi,biri son regl tarixinə gorə😀😀 qismət görək 🫠🫠
Azeriqizi Meleyke123 he bildim balim o zaman insAllah yaxsi hekim taparsiz.sag salamat gelsim bebeskan insAllah
Sebnem9593 Meleyke123 Salam Genceye gedirəm mende Elnarə Salahova var Merkezi klinikada yaxşıdı mən ora gedecem doğuşa da İnsaAllah
Meleyke123 Azeriqizi məndə yoxladım düz çıxdı tanışlarımada elədim düz çıxır amma belə dəqiq nəsə deyə bilmərəm🤭