burcin-2202 Planlı sezeryan olacam , ama doktor 39+6 ya tarih verdi , sizcede geç bir hafta değil mi?
Busel burcin-2202 bence gayet güzel çünkü anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi bebek için. Sıkıntı olmadığı için olması gereken ayı doldurmasini beklemiş
Btl_zngn burcin-2202 bende 38. Haftada istiyorum kilosu iyiyse olur haftasi gelmis oluyo demisti doktorum
casper12 burcin-2202 geç bir hafta. sancın gelebılır bekletmemesi gerekır okdr haftaya .başka doktorada bir görün istersen
burcin-2202 Busel evet sıkıntı yok şuan ama bakıyorum planlı sezeryanların geneli 38 veya 38+.. de oluyor, burda duyduklarım genelde öyle.
Busel burcin-2202 bence tarihi güzel siz dayanamiyorsaniz o haftalarda isteyin isterseniz. Ama tam tamina doldurması bebek icin cok iyi.Sezeryan yapacak olsaydım bende son ana kadar beklemeyi düşünürdüm canım.
burcin-2202 Busel Haklısınız tabiki , bende öyle düşünüyorum. Ama baktım genelde 38 gibi sezeryan oluyor . Acaba geç mi dedim . Çok ağırlaştım , artık nefes bile zor alıyorum , ancak herşey kuzular için , ben dayanırım bebeğim için 😊😊🫶
burcin-2202 casper12 sancı ya da su gelmesi gibi acil durumlar olursa tabiki hemen sezeryana alırız dedi ancak normal giderse herşey 40. hafta dedi doktor🫶🫶🫶
Busel burcin-2202 kis 38e dayanmissin 39a da dayanirsin bak benimkinin gelesi yok 😂🥲 2 mayısa kadar kendi geldi geldi gelmedi 8e kadar beklerim doğumu başlatırım dedi. Nasıl zorluyor iki gündür aha doğuruyorum diyorum ama yok doğan eden😅
burcin-2202 Zarefet işte genelde doktorlar sezeryan olacaksa 38 diyorlar bunu demek istedim . Hayırlı doğumlar olsun zamanında inşallah 🫶🫶🫶
burcin-2202 Busel 😀😀az kalmış sizinde , inşallah vaktinde hayırlı doğumlar olsun . 😀😀😀 Benim 37+2 daha 😀dayanacam mecburen
casper12 burcin-2202 40 a kdr sezeryan bekleten doktor nerdeyse ilk duydum tabi siz bilirsiniz yine de ben olsam doktor degısıklıgıme gıderım
Busel burcin-2202 amin inşallah canım bekliyoz bakalım Allah sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin 💗
Eviss4594 burcin-2202 bana bugün gün verdi doktorum su an 36+4 um. 38+3 e 2 Mayıs’a gün verdi. 39 bana da geç geliyor ne kadar dursa o kadar iyi diyorlar ama aniden doktoru arayıp bulup panik olmaktansa planlı olması daha iyi geldi benim için umarım öyle de olur ☺️
mucizeyukleniyor burcin-2202 bende 38+6 haftadayim, doktorum 40+5e kadar bekleriz en fazla oda bebegin durumuna göre aksilik olursa erkene çekeriz acil sezeryan yapariz demişti. Bebeğin hala gelişmeye devam ediyorsa suyu iyi ve eşi hala yaşlanmadiysa 1 gün bile olsa kalması iyidir.