catandgirlmom Dorak bende 35 olacağım, bana da göbüşün aşağıda diyenler oluyor en başından beri bebeğin hareketleri falanda aşağıdaydı doktoruma sorduğumda her bebek her vücut farklıdır normal dedi 🤷🏻♀️ endişelenmeyin bence
Dudu1988 Dorak 2 hamileliktede göbeğim hep asaga doğru büyüdü erken doğum olur dediler birini 42 diğerini 40 haftada doğurdum üçüncüye gebeyim Buda ayni
2kuzu1anne Dorak korkulacak birşey değil benimde ilk hamile kaldığım günden dogurana kadar hep aşagidaydi aynı şekilde ablamın ve annemi de öyleymiş biraz yapısal gibi. Siz yinede doktorunuza danışın
HanifeAsya catandgirlmom su yorumu okuduğuma sevindim ya bugün benimde moralimi bozdular bu yüzden erken doğurursun diye 32+ 6 olcaz birazdan çok aşağıdaymıs karnım bakalım bayramda neler diyen olacak acaba
ZTB Sadece doktorunun dediklerini dinle canım. Geri kalan her şeyi bildiğini düşünen insanların yorumlarına kulağını kapat. Doktorun bu konuyla ilgili hiç bişi söylemediyse zaten normaldir takma kafana başkalarını 🌸
Dorak CeydaST inşallah ya bayramdan sonra detayli ultrasona gidecem sorarim doctorda kafama takilmişti sagolun 💖
Busrata33 Dorak ilk gebeliğimde de şimdikinde de hep asagıdaydı bir sorun olmadı bu konuda doktor ne derse o bence takmayın
Nurakkaya 30 haftaligim Benimde asagida ama hep yatiyorm erken dogum riskim var ama senin daha erken doktorun soylerdi zaten riskin olsa
catandgirlmom HanifeAsya ahh bana da o kadar çok diyorlar ki erken doğuracaksın karnın aşağıda 😂 herkes bin yıllık kadın doğum doktorundan daha iyi anlıyor valla 35 oldum nst ye de girdim her şey yolunda takılmayın insanlara 😊🌸