Sonkayalar 18+3 çift yumurta ikizlerime gebeyım kızlar hala hıssedemıyorum doktorum 18 de hıssedersın demıstı sız ne zaman hıssettınız ıkızlerınızı 😕
Rfrf Sonkayalar ben ilk 16. Haftamda hissettim ama ikinci gebeliğim olduğu için erken hissettiğimi düşünüyorum.
Pinkyy Sonkayalar canım bizde 19+2 olduk tek yumurta ikizi erkek ama ses seda yok acaba ben mi hissedemiyorum arada pıtt pıttt yapıyorlar mı diyorum ellerim hep göbişte..
Sonkayalar Prensimingeliyo yaptım canım ya ben anlayamıyorum ya hıssetmıyprum bılmıyorum pazartesıye randevum var bakalım ne dıcek doktorum
Selmayakup Ben 17.haftamda hissetmiştim benimde ilk gebeliğim ama daha sonraki haftalarda da hissedebilirsin demişti doktorum..
Prensimingeliyo Sonkayalar belki sen anlamıyorsunuz yada bebişler çok sakindir😊 Ben 16.haftamdan verir hissediyorum kıpır kıpır Gün geçtikçe daha da fark ediyo sertleşiyo hareketler
Sonkayalar Pinkyy aynen canım benımde oyle ılk gebelıgım olunca ya ben anlamıyorum bılmıyorumkı uzuluyorumda
Pinkyy Sonkayalar üzülme canım iyi oldukları sürece stres yapma kendine,yakın bi zamanda hissederiz Allahın izniyle
Marygur Sonkayalar ben oğlumu 5 aya yakındı ciddi ciddi hissettim öncesindeki kıpırdanmaları anlamlandıramıyo insan çünkü tecrübe yok şimdi 18 haftalığım ikinci gebelik ve 3,5 aylıktan beri hissediyorum
ikizlerimveannesi Sonkayalar doktorum 20 de hissedersin demişti 17de belli belirsizdi ama 20 de tam anlamıyla hissettim zaten 22.haftaya kadar hissetmemek normalmiş
MelekMervertlek Sonkayalar yemek yedikten sonra sol tarafınıza uzanın sessiz bir ortamda ve odaklanın hissediyorsunuz ozaman
MelekMervertlek Sonkayalar benimde ilk gebeliğim biraz uğraşmak gerekiyor hissetmek için birkaç haftaya çok net hissedersiniz zaten minik bir seyirme oluyor
Sonkayalar MelekMervertlek 21+4 e ayrıntılı ultraaon yazdılar o zamana kadar hıssederım ınsallah ayrıntılı ıcınde cok heyecanlıyım canım ☺️