Melisayza 9+4 haftalık hamileyim hala vajinal olarak ultrasonla bakılıyor bu durumu yaşayan var mı ? Göbek bölgem yağlı olduğu için karından gözükmüyormuş 😣
gurbetcianne97 Melisayza türkiyeyi o konuda bilmiyorum ama yurt dışında 12./13. Haftaya kadar sadece vajinal bakılıyor. 12./13.den itibaren karından bakılmaya başlanıyor. ☺️
gizemcivil Melisayza kuzum bende göbek bölgem yağlı sonuçta 91 kiloyum ama altdan bakmadılar direk karından göründü hemde ikiz . Bu haftalarda daha altdan baktırma senin tercihin doktor istesede baktırma görünmesi gerekiyor
Benanneoluyorum Melisayza Bir kaç saat önce yaptırdım ilk kez, kanamam olduğu için 27haftalığız hiç bir şey olmuyor korkma 1dakika bile sürmüyor
Melisayza gurbetcianne97 çok fazla kirli bilgi var, düşüğe sebep olacağı söyleniyor halk arasında korktum açıkçası
gurbetcianne97 Melisayza düşüğe sebep olsaydı doktorlar bunu bile isteye yapmazlardı canım benim çevrene değil doktorlarına kulak as sadece. Şu da bir gerçek ki bebek daha küçücük o boyutlardayken en doğru bilgiler ve net görüntüler vajinal ultrasondan alınıyor. ☺️
Melisayza gizemcivil Doktoruma çok güveniyorum yıllar önce birlikte çalıştığım doktorumdu ama içime bir şüphe düştü doktorumda çok şaşırdı çok daha kilolu kişilerde gördüm dedi ama asla gözükmedi galiba ikili taramada vajinal ultrason ile yapılacak