Nurse2018 Kızlar doğumuma daha çok var ama kafama takıldı sorayım dedim ilk bebeğini normal doğum yapan anneler 2.doğumda doktor tekrar çatı muayenesi yaptı mı? Mantıken gerek yokmuş gibi geliyor ilki normal doğduysa bu da doğar 😅
Gun32 Nurse2018 Nst de hafif sancı çıkınca açılma var mı diye 39. Haftada baktı canım. Benimde ikinci gebelik
1anne2bebek__ Nurse2018 çatı muayenesi olarak değil de açıklık var mı rahim yumuşamış mı diye bakıyorlar. Ablam da öyle bakmıştı doktoru zaten aynı gün de doğum yaptı. Sanırım biraz da Rahmi uyarmak İçin bakıyorlar son haftalarda eğer bebek gelmezse
Papatyam28 Nurse2018 nst de sancı çıkarsa bakarlar haftası fark etmez benim ikinci hamileligimde sancı cıkmıştı ama ben bişey hissetmiyordum catıdan baktı 2 cm var dedi bu hafta dogurursun dedi ve aynen de oyle oldu
Mavigozunannesi Nurse2018 38. Hafta da Dr açılma varmi diye bakmisti sadece zaten 4 kilo bir bebekti hatta zorladı biraz da açılma ilerlesin bebek gelsin diye ama benim oğlan sumo güreşçisi gibi 40.hafta da seseryan la geldi kafası da büyüktü kızım normal doğum oldu 3100 gr di oda çok zor olmuştu ama 12 saatte kendi sancim yoktu suni sancı ile doğdu