YeYA Bu konuda kimler ne düşünüyor? Sadece hayvanların yediği plesenta içinde milyonlarca yararlı vitamin mineral kök hücre vs var ve dünyada ne bitkisel ne hayvansal hiçbir besinden alamayacağımız kadar faydalı olan plesentayı bizler de yemeli miyiz ? Yemekten kastım oturup çiğ ya da ızgara yapmak değil 😁Yabancılar gibi uygun şartlarda kurutup toz haline getirip içeceklerin içine bir miktar katarak yavaş yavaş tüketilebilir sanki..Böylelikle çok sağlıklı süt üretimi ve kaybettiğimiz tüm gücü geri toplama cilt yenileme hasarlı organları onarma şansı yakalamış olabiliriz 🤔🤔
deletedmom734 YeYA ben başka türlü yenilerim organlarımı yiyecek şeymi bitti ya 😂 10 yaş gençleşeceksin deseler denemem bile helalmi harammı mekruhmu o bile belli değil bence....
Hatunnn YeYA klinik ortamda kanitlanmis bir faydasi henuz olmadigi icin bu heycana girmemize gerek olmadigi dusuncesindeyim. Plasentanin yararli besinler icermesi vucuttan ciktiktan sonra vucuda tekrar geri aliniminda icindeki tum faydali besinleri ondan alabilcegimiz anlamina gelmiyor bence
Cansuercan Kanitlanmis hicbirveri yokmuss igrenclik bence... bu ünlülerinde isi gücü yok ilginc ilgincc seylerr bulupp popiler yapiyolar 😂
Pamugumgeliyor YeYA agzima surmeyi birak, nasil bisymis die elimi dahi surmem, o haberi bile duyunca midem nasil agzima geldi. Yararli o kadar sey var , baska yarsrli bisy mi kalmadida onu yicem🤮
Prensimingeliyo YeYA faydalı ve helal birşey olsaydı kuranda da geçerdi Yabancılardan öncede müslümanlar keşfeder zaten😊
deletedmom301 Bazen doğumda içerde kaliyo felan anneyi zehirliyor diye duydum ben. Faydalı olsa neden zehirlesin. Ay çok iğrenç ben hayatta yemem